Çözüldü [ASILSIZ] Technopat'a erişim engeli geldi (!)

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bence her şey kapatılsın (gerçekten)

Çocuklara zararlı.
Hocam direkt internet kullanmayalım hatta bilgisayar falan yakalım yani. Çocuklara zararlı.

Patlatalım telefon tablet PC yasak olsun.

Bir de televizyon.
Prizleri falan da sökelim elektrikten kurtulalım. Bulutları da eritelim. Çocuklara bir şey olur aman.

Bizim de canımız sıkkın ama oturup ağlayacak halimiz yok sonuçta.

Ben Instagram ve Roblox'u kullanmıyorum o yüzden ağlamam ama yani komik de değil yapılan mizah ve eğlence kategorisi ama gram bir mizah yok bu konuda.
@Fueren ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence her şey kapatılsın (gerçekten)

Çocuklara zararlı.
Aynen elektronik ne varsa kıralım patlatalım. Akşam ay ışığında oturup sabah ha hu diyerek hayvan avlayalım.

Ben Instagram ve Roblox'u kullanmıyorum o yüzden ağlamam ama yani komik de değil yapılan mizah ve eğlence kategorisi ama gram bir mizah yok bu konuda.
@Fueren ?

? Konulacak bir durum yok. Mesajınızı beğenmedim ve size katılmıyorum o yüzden dislike attım. Yakıştıramadınız mı anlamadım? Öyleyse göz ardı et diye bir buton var beni ve konuyu göz ardı edebilirsiniz.

Ekşiden sonra bizide bu makama layik gördüler onur verici :D (!)

Aynen elektronik ne varsa kıralım patlatalım. Akşam ay ışığında oturup sabah ha hu diyerek hayvan avlayalım.

Hayvan avlamak için taş sopa gerek fazla modern ağaçtan yiyecek toplayalım.

Ben Instagram ve Roblox'u kullanmıyorum o yüzden ağlamam ama yani komikte değil yapılan mizah ve eğlence kategorisi ama gram bir mizah yok bu konuda.
@Fueren?

11 yıllık Roblox hesabım gitti hocam ama çok umurumda değil açıkçası jail breakde Ferrari almak için harcadığım saatler zaten geri gelmeyecek yapacak bir şey yok hem izahı olmayan şeyin mizahı olur derler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı