İnan, ilk defa duyuyorum. Türkmenistan'da bu kadar kısıtlama olduğunu bilmiyordum.Belki iş dolayısıyla çıkabiliyoruz sanırım ( tam emin değilim).
Ama yinede çıkanlar var.
İnan, ilk defa duyuyorum. Türkmenistan'da bu kadar kısıtlama olduğunu bilmiyordum.Belki iş dolayısıyla çıkabiliyoruz sanırım ( tam emin değilim).
Ama yinede çıkanlar var.
Dolar zaten 20 TMT, herkes rüşvet alıyor (polisler bile), ters konuşana ters kelepçe ve daha binlercesiİnan, ilk defa duyuyorum. Türkmenistan'da bu kadar kısıtlama olduğunu bilmiyordum.
Dolar zaten 20 tmt, herkes rüşvet alıyor (polisler bile), ters konuşana ters kelepçe ve daha binlercesi![]()
Arabanın ızgaralarını beyaza boyatan ülkeden ne bekliyorsunAslında Google'da yazdım 3.50 tmt çıktı, ama...
Ben Türkiye'deyim ama hızım böyleMaalesef gerçekEki Görüntüle 1499029
20 TMT, 104₺ oluyor. Adalet yok, bu nasıl bir şey? Çok zorDolar zaten 20 TMT, herkes rüşvet alıyor (polisler bile), ters konuşana ters kelepçe ve daha binlercesi![]()
Google'daki TMT değeri tamamem sahte. 1 Dolar 20 TMT20 TMT, 104₺ oluyor. Adalet yok, bu nasıl bir şey? Çok zor![]()
Türkiye'de, 18,16₺. Neden yanlış bilgi paylaşıyorlar ki!?Google'daki TMT değeri tamamem sahte. 1 Dolar 20 TMT
Ülkeyi zengin göstermeye çalışıyorlar. (Benim fikrim).Türkiye'de, 18,16₺. Neden yanlış bilgi paylaşıyorlar ki!?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.