Aşırı rahat günlük ve spor ayakkabısı önerisi

Yer
Konya
Daha fazla  
5000TL'ye kadar yolu var. Şöyle ilk alındığında nasıl rahatsa uzun süreli kullanımlarda aynı rahatlığını koruyabilen, ayağıma giydiğimde aşırı derecede rahat hissettiren günlük kullanıma uygun pantolon, eşofmana giden güzel görünümlü bir ayakkabı öneriniz var mı? Son zamanlarda ayakkabılarımdan ötürü ayak ağrısı çekiyorum, hep uygun olsun 400-500 liralık ayakkabılardan alırdım. Şimdi tam anlamıyla kaliteli bir ayakkabı almak istiyorum, önerileriniz neler?

Bu ayakkabıyı 800 lira civarına almıştım. Çok rahat bir ayakkabı, tabanı memory foam olduğu için çok konforlu.
1688935930871.png

Nike Zoom Pegasus 40'lara bakabilirsiniz. Biraz daha uygun fiyatta Air Monarch IV var.

1.5 yıl önce spor için almıştım hala da spor için kullanıyorum. Gerçekten ayağınızda ayakkabı yokmuş gibi oluyor aşırı rahat.

Bu ayakkabıyı 800 lira civarına almıştım. Çok rahat bir ayakkabı, tabanı Memory foam olduğu için çok konforlu.
Eki Görüntüle 1855369

Bu markanın ayakkabılarını da merak ediyorum aslında son zamanlarda sık görmeye başladım. Bu markanın ayakkabıları da oldukça dayanıklı sanırım.

Nike Zoom pegasus 40'lara bakabilirsiniz. Biraz daha uygun fiyatta Air monarch IV var.

1.5 yıl önce spor için almıştım hala da spor için kullanıyorum. Gerçekten ayağınızda ayakkabı yokmuş gibi oluyor aşırı rahat.

Önerilerinizi aldım, mağazaya uğrayıp denemem gerekiyor.

Siz ne zaman almıştınız bunu?
1,5 yıl oluyor. Ben bu ayakkabıyı biraz hor kullandım sanırım ama yine iyi dayandı bana. Yapışkanları biraz zayıf gibi ama konfor açısından cidden iyi. Onun dışında hali hazırda 3 yıldır giydiğim Nike Air Monachları da önerebilirim. Hala sapasağlamlar sadece biraz küçük gelmeye başladı. Konfor açısından Skechers bir miktar daha rahat kullanım sunuyor ama bu ayakkabının daha uzun süre kullanım ömrü var ayrıca çok sağlam.

Bu markanın ayakkabılarını da merak ediyorum aslında son zamanlarda sık görmeye başladım. Bu markanın ayakkabıları da oldukça dayanıklı sanırım.

Önerilerinizi aldım, mağazaya uğrayıp denemem gerekiyor.

Dayanıklılıkdan çok rahatlar. Gördüğüm en rahat ayakkabıları Skechers üretiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı