Aşırı RAM kullanımı

Dostum paylaştığın görselde bile tek başına RAM 924 MB kullanıyor. Bunun yanında sistemde kullandığını hesaba katarsak 4 GB RAM'ın %50'sini kullanması gayet normal.

Bu SS'i almadan önce 4 Google açıktı. Ayrıca adam sadece Google diyor Window'su, arkada çalışan uygulamaları falan boş ver. Diyelim adamın RAM'i 800MHZ DDR2 ise işte o zaman olabilir ama bu şekilde imkansız. 1 Google açık olacak ve benim RAM'im sadece ona %50 güç verecek? Böyle ram olmaz olsun aga.

Evet hocam. Aynı MHz ve CL değeri olsa daha iyi olur.

Bende de 4 GB RAM var Valorant'ı yüksek ayarlarda 60 FPS sabit oynuyorum RAM'den kaynaklı değil bence.

Hocam öyle tabii de yeni anakart alınca yeni işlemci ve RAM'de almak zorundayım o kadar maddi durumum yok her ay sadece 1 şey alabiliyorum.

Bende de 4 GB RAM var Valorant'ı yüksek ayarlarda 60 FPS sabit oynuyorum RAM'den kaynaklı değil bence.

Ekran kartınız ve işlemciniz nedir hocam?

256 GB kapasiteli bir SSD alabilirsin istersen, ileride sistemini yenilersen o sistemde de rahatlıkla kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…