Aşırı RAM kullanımı

Dostum paylaştığın görselde bile tek başına RAM 924 MB kullanıyor. Bunun yanında sistemde kullandığını hesaba katarsak 4 GB RAM'ın %50'sini kullanması gayet normal.

Bu SS'i almadan önce 4 Google açıktı. Ayrıca adam sadece Google diyor Window'su, arkada çalışan uygulamaları falan boş ver. Diyelim adamın RAM'i 800MHZ DDR2 ise işte o zaman olabilir ama bu şekilde imkansız. 1 Google açık olacak ve benim RAM'im sadece ona %50 güç verecek? Böyle ram olmaz olsun aga.

Evet hocam. Aynı MHz ve CL değeri olsa daha iyi olur.

Hocam kaç MHz bu ben anlamıyorum da söyler misiniz?
Aga bu sistemi bence artık sal çoğu şeyi sıkıntılı gibi gözüküyor.

Maddi durumum olsa salacağım zaten hocam yapabileceğim bir şey yok bunla idare etmek zorundayım.

Dosya Ekleri

• RAM.PNG
    RAM.PNG
    5 KB · Görüntüleme: 46
Azmış.

Valorant sistem gereksinimlerinin ucundan geçiyorsun.

RAM yetersiz geliyor. O yüzden texturelar yavaş geliyor, oyun donuyor.
RAM yetersiz gelince pagefile kullanıyor, sistem iyice cörtlüyor.

O sisteme daha yatırım yapma. Sat, yenisini al. LGA 775 soket öldü artık.

Bende de 4 GB RAM var Valorant'ı yüksek ayarlarda 60 FPS sabit oynuyorum RAM'den kaynaklı değil bence.

Azmış.

Valorant sistem gereksinimlerinin ucundan geçiyorsun.

RAM yetersiz geliyor. O yüzden texturelar yavaş geliyor, oyun donuyor.
RAM yetersiz gelince pagefile kullanıyor, sistem iyice cörtlüyor.

O sisteme daha yatırım yapma. Sat, yenisini al. LGA 775 soket öldü artık.

Hocam öyle tabii de yeni anakart alınca yeni işlemci ve RAM'de almak zorundayım o kadar maddi durumum yok her ay sadece 1 şey alabiliyorum.

Bende de 4 GB RAM var Valorant'ı yüksek ayarlarda 60 FPS sabit oynuyorum RAM'den kaynaklı değil bence.

Ekran kartınız ve işlemciniz nedir hocam?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı