Aşırı sessiz fan tavsiyesi

watchdogs123p

Kilopat
Yer
İstanbul
Birkaç adet 12 cm fan almak istiyorum. Kasamın 3 pinli fanları ve egzoz fanı çok sesli. Hem öne takacağım hem de egzoz fanı olarak kullanacağım. Bu kadar da sessiz olamaz dedirtecek, son devirde bile sessiz çalışan fan önerisi istiyorum. Defalarca konu açtım. Beni asla pişman etmeyecek fanlar istiyorum. Benim aklımdakiler bunlar. Be Quiet BL039 daha sessiz görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, 4 pinli fanlar aynı hızda çalışır. Ek olarak; zincirin sonunda PST özelliği olmayan 4 pinli PWM fan da kullanılabilir.
Hocam RAM'le ilgili bir sorum var. 3200 MHz RAM'leri 3600 MHz OC yapınca PC açılmadı. BIOS pilini çıkarıp taktım. Sadece XMP açıp, frekansı 3600 MHz yapsam, başka bir şey yapmasam olur mu? XMP OC yapmak için mi açılıyor onu da tam bilmiyorum.

2 adet bu fanlardan alıp kasanın üstüne takmıştım ve memnunum. 9-10 ay önce 70₺ idi ama yine de piyasa durumuna göre fiyatına değer.

Sessiz mi ve site güvenilir mi?
İki ayrı kasaya toplamda 4 adet aldım, üst tarafa taktığım halde sessiz çalışıyor. Üstte olduğunu özellikle söyledim çünkü fanları yan tutunca ses çıkartma potansiyeli artıyor. Ben sipariş verdikten sonra kargoya verilmediği için Twitter üzerinden mesaj attım ve hızlıca geri dönüş yaptılar, sorun yaşamadım.

Biraz geç oldu ama cevapsız bırakmak istemedim, kusura bakma 😊

Ben bu fanlardan 3 adet aldım ve ben de memnunum. Sessiz ve iyi soğutuyor. Tek eksisi RGB yok. Kasanın ARGB fanı çok sesli olduğundan sökmek zorunda kaldım. RGB'den eser yok şu an ama istediğim gibi sessiz bir kasam var artık. Hem sessiz hem ARGB bir fan da bulsam tadından yenmez.
İki ayrı kasaya toplamda 4 adet aldım, üst tarafa taktığım halde sessiz çalışıyor. Üstte olduğunu özellikle söyledim çünkü fanları yan tutunca ses çıkartma potansiyeli artıyor. Ben sipariş verdikten sonra kargoya verilmediği için Twitter üzerinden mesaj attım ve hızlıca geri dönüş yaptılar, sorun yaşamadım.

Biraz geç oldu ama cevapsız bırakmak istemedim, kusura bakma 😊

Ben bu fanlardan 3 adet aldım ve ben de memnunum. Sessiz ve iyi soğutuyor. Tek eksisi RGB yok. Kasanın ARGB fanı çok sesli olduğundan sökmek zorunda kaldım. RGB'den eser yok şu an ama istediğim gibi sessiz bir kasam var artık. Hem sessiz hem ARGB bir fan da bulsam tadından yenmez.
Hayırlı olsun, gönderdiğim mağaza üzerinden mi aldın ve bir sorun yaşadın mı?

Hayırlı olsun, gönderdiğim mağaza üzerinden mi aldın ve bir sorun yaşadın mı?
Evet, gönderdiğiniz mağaza üzerinden aldım ve bir sorun yaşamadım. Kargo gayet hızlıydı. İki adet gönderdiğiniz mağaza üzerinden, bir adet de N11 üzerinden aldım. Bir tane daha alacağım aynı fandan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı