Aşırı toksik insanlar

Ailevi küfüre ve hakarete uğradım terbiyeni takın dedim 2 gün sonra dava yedim hem de baya iftiralı ifade ve çarpıtılmış bir cümle ile. İnsanların vicdanları yok oluyor. Savcının gözüne baka baka yalan söyleyebilmiş sen düşün.

İşte bunu anlayamıyorum. Bir insan başkalarından bu kadar nefret edebilmek için ne yapabilir? Nasıl başkalarının bu kadar kötülüğü istenebilir aklım almıyor. Dava nasıl geçti? Karşı taraf iftiradan ceza aldı mı?

Bilgi veremem o konuda ancak hukukla ilgisi olanlar bana ulaşırsa iyi olabilir

%95 haklıyım(iftira,benim yaptıklarımı kendi yapmış gibi anlatmış) ancak %5 sıkıntılı çarpıtılmış söz var...

Çocuğu kendinden utandırmışsın en az iki gün vicdan azabı çekmiştir. Senin arkadaşların yine iyi bir de hem suçlu hem güçlü tipler var onlarla hiç konuşulmaz IQ seviyen 30 puan geriler resmen.

Yaşın kemale ersin, takmazsın böyle şeyleri. dalgana bak. Her denileni kafaya takarsan bakırköyde bulursun kendini.

Evet, konuyla nasıl gelecekte yaşamak istemiyorumu bağladınız ona şaşırdım. Nefret ettiğim insanların arasında sizde varsınız. ''Yanlış jenerasyonda doğdum.'' tipi insanlardan bahsediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…