Aşırı Yalnızlık

Hepiniz iyi hissetmeme yardımcı oldunuz. Çok teşekkür ederim. Yalnızlığı sınavlarım için fırsata çevirmeye çalışacağım.

Şu an çalışmazsan aynı konu sebebiyle daha büyük bir sıkıntı yaşayabilirsin. Kendini sağlama al sonra bunları düşün.

Bizim ülkede kız ne diyorsa haklıdır düşüncesi var.
Haklısınız, sınıfta iken bana bağırdığında haklı oluyor. Aslında ayrılma sebebimizde çok fazla haklı olduğum yön var. Ama gidip herkese para yüzünden ayrıldı dediği için onu haklı görüyorlar. Ben biraz sinirli birisiyim. Ben ona bağırdığımda "ne bağırıyorsun şerefsiz" diyor, o bana bağırdığında haklı oluyor.

Bak bende 9.sınıfım. Nedense hep böyle soytarı, serseri tiplerin etrafında bir sürü kız var. Niye kızlar kendilerini güldürebilen erkekleri seviyorlar. Kızlı erkekli ortamları var. Fakat Aklı başında dersine çalışan insanların etrafında kimse yok. Hepsi tek geziyorlar. Bizim hocamız söyledi bunu sınıfta. Gençler dedi doğru insanları sevin onlarla beraber olun dedi. Fakat ondan sonrada bişey değişmedi. Yine aynı tas aynı hamam. Tavsiyem boş olduğunda. Neye ilgin varsa al kitap oku. Bilim olabilir. İlginç bilgiler olabilir. Hem genel kültürün hem kelime dağarcığın gelişir. Sınavlarda başarılı olursun. Örnek öğrenci olursun hocaların gözünde. Başarı zevkini tattımı insan vazgeçemiyor.

Dostum daha beterlerini ilkokul ortaokul ve lisenin başlarında yaşadım. Daha beteri diyorum çünkü aklına gelemeyecek şeyler yaşadım. Lisede değişmeye başladım. Üniversitede normalinde üstünde sosyaldim. Yalnızlık ailen ve saire yanındaysa iyi bile emin ol. Kendini dinlersin gelişirsin bir şeyler öğrenirsin. Git spora, müzik aleti satın al çalmaya çalış. Bilimle ilgilen genel kültürünü geliştir. Otur bilgisayar oyna. Her şey gelip geçici üniversiteyi bitirmek üzereyim. Öyle yaşlı falanda değilim. 1-2 sene sonra peh der geçer gidersin bu konuları. Kendini kaybetme. Tak kulaklığını gel buralarda takıl. Müzik önerileri al. Burda biz sana cevap veriyoruz değil mi konuşuyoruz seninle. Birkaç amip seni sevmiş sevmemiş önemi yok. Bak ben benim hatunla kavga ettim şimdi aynı evde kalıyoruz yalnız kalıp kafayı dinlesem bi diyorum ama imkanım yok. Üniversitede eski sevgilimden ötürü 1 sene yalnız kalmak zorunda kaldım en tatlı senem o seneydi (kıskançtı).

Ben lisede çok değişik bir tiptim, her karaktere bürünürdüm. Sen arkadaş istiyorsun aksine ben istemiyordum. Okulda vakit geçirecek birşey olmadığı için onlarla takılırdım. Beni dışarı çağırırlardı gitmezdim, mesaj atarlardı cevap vermezdim. Çünkü kendi kendime yetebilen bir insanım. Sevgili işi bana komik gelirdi, ayrıldığı için ağlayanlar ile alay ederdim, geleni geçeni reddederdim. Çok faydasını gördüm. Ders çalış diyorlar çünkü bu berbat sistemde yapmanı istedikleri tek şey bu ! Hayatın boyunca çalış çalış çalış, geriye ne kaldı, hayat mı bu ? Biz modern köleleriz. Sana benim tavsiyem de bu olsun; Hiçbir şeyi umursama kafanın dikine git, aileni sev ama çok yakın durma. Çünkü gün gelecek onlar olmayacak, sen olacaksın, tek olacaksın. Geçmişin bir çöplük ise çöplüğü eşeleyen köpeklere aldırma, oradan onlara kemik çıkmayacak, çıkartmayacaksın ! Kendi kendine yetmeyi öğreneceksin ki kendi başına kaldığında kendini kendin gibi bilip kendinde olacaksın. Sen bir gölgesin kardeşim, kendinden ibaret bir gölgesin. Ya güneşe çıkıp gölgesiz, tek kalırsın ya da karanlıkta kalıp gölgen ile beraber yaşarsın. Kendini geliştir, senin gibi olan birçok gölge var. Bir gün gelecek gölgen ile bütün olacaksın, o gölgen ne kadar gelişmiş ise sen de o kadar gelişeceksin. Yani dostum kısacası gölge ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…