Lise 1 etrafımda 100 arkadaş var düşün benimle takılmak için ne rezillikler yapıyorlardı, lise 2 güzel devam, kızlar ortamlar iyi, lise 3 oldu aynı sınıftan kızla çıktım hayatımda yediğim en büyük boku yedim ama haberim yok tabi. Ve konunun 1. yıldız fahişesi; 'mahalle arkadaşım' benim telefonumu istedi birisine mesaj atacağım kontörüm yok diye, bende verdim. Kız beni eve çağırmıştı ders çalışmak için tabi başka şey içinde var ama neyse oralara girmeyelim. Bu şerefsiz arkadaşım benle aynı yerde büyümüş ve ekmeğimi yemiş ama kansızlık yapıp gidip beni eve çağırdığını benim manitanın peşinde koşan kekolara söylemiş bende bunlardan haberim bile yok. Ondan sonra başladı karakter mevzuları ve kavga gürültü.
1 çocuk vardı onla arada eve gidiyordum başka kimse yok. Lise 3 ortasından bitene kadar yalnız devam ettim. Eve geliyorum kulaklığı takıyorum müzik dinliyorum, gece çıkıyorum kar yağıyor buralar buz gibi gidip mahalledeki okulun bahçesinde aldığım dal sigaraları içiyorum kimse yok zifir karanlık hem komik hemde zor günlerdi.

Sonra üniversiteye gittim yeni ortam, yeni kültür, yeni insanlar öyle devam ettim yani lise bitiyor önemli olan ondan sonrası. Şimdi üniversite bitti yine yalnızım, 2 tane sağlam arkadaşım var onlarda yurt dışında okuyor. Yani anlayacağın bu kodumun ülkesinde herkes cahil, düzgün insan zor bulursun. Kafana fazla takma bunlar gelip geçer, önemli olan iş, aile ve ve gerçek dostlar. Daha yaşın küçük sen ergenlik çağında birisin gelip geçer. Her şerde bir hayır var derler, okulunu batırmışsın işte düzeltme fırsatı. Keşke bende başından beri yalnız olsaydım da derse çalışıp daha iyi yerlere gitseydim. Çünkü olay üniversitede başlıyor. Bu kadar çok yazdım ne için? bunları herkesin yaşadığını görmen için. Bunlar boş işler git parayı kovala ve parayı bul gerisi geliyor. Lise 3'e gidiyorsun o kadarda çocuk değilsin. Ben ortaokulda hayatın bana yaşattığı düşmanıma vermesin diyeceğim olaylarla 20 yaşına atladım şimdi 24 yaşındayım 34 hissediyorum ve keşke tek derdim seninki gibi olsa.

Bir büyüğümüz bize arkadaş kıl gibidir, kesersin yerine yenisi çıkar, sağlığınıza ve ailenize bakın gerisi boş demişti bende sana büyüğün olarak yazayım.