Bir sağlık çalışanı olarak söylüyorum ALAMAZSINIZ.Parayla sağlığı satın alabilirsin.
Bir sağlık çalışanı olarak söylüyorum ALAMAZSINIZ.Parayla sağlığı satın alabilirsin.
Kesinlikle alamazsınız. Tıp bir yere kadar yardım edebilir.Parayla sağlığı satın alabilirsin.
Büyük güç, büyük sorumluluk getirir.İstemem, büyük para büyük sorumluluk getirir. Düşünsenize, trilyonlarınızı yatırdığınız bankaya soygun yapılıyor ve banka iflas ediyor, para nereye gitti?
Bankaya güvenmiyorsan senin payını saklayabilirimİstemem, büyük para büyük sorumluluk getirir. Düşünsenize, trilyonlarınızı yatırdığınız bankaya soygun yapılıyor ve banka iflas ediyor, para nereye gitti?
Burada paranın helal/haram olması giriyor araya. O kadar paran olunca vereceğin zekat artacak üstüne sen kendin sadaka vereceksin. Bolca verilmiş sadakan olacak.İstemem çünkü elbet bir gün çok para yüzünden başım belaya girer.Eninde sonunda zaten öleceksin öldün mü ne işene yarar ki para.Çok paran olursa herkes senin peşine düşer o yüzden istemem benim gönlüm zengin o bana yeter hatta artar bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.