Aşırı Zengin Olmak İster Miydiniz?

Aşırı zengin olmak ister miydiniz?

  • Evet, isterim.

    Oy: 215 70,3%
  • Hayır, istemem.

    Oy: 51 16,7%
  • Bilemedim şimdi :)

    Oy: 40 13,1%

  • Oy verenlerin toplamı
    306
Her insanın eline para yakışmaz. Parayı kullanmayı bilen adam emin ol 1 dakika bile sıkılmaz, soğumaz hayattan. Şu devirde para her şey. Huzurdur, mutluluktur falan bunlar klişe sözler. Cebinde 5 kuruşun olmasın bakalım kim bakıyor yüzüne, görelim. Cebinde 5 kuruşun olmasın kim evleniyor senle bakalım, görelim.

Paran varsa sağlık açısından da yaşama yüzden yükselir. Kısacası para insanoğlu için her şeydir. Parası olan da ölüyor, olmayan da. Farkı ne biliyor musunuz? Parası olan zevkle ölüyor, yapamadıkları yüzünden gözü açık gitmiyor.

Parayla satın alamayacağın bir çok şey var mı? Evet var. Bu da insanın özünden gelecek bir şey olmalı. Parası olup da çok iyi insanlar da var, 5 para etmeyen karaktersiz insanlar da var. Para maalesef etki etmiyor bunlara.
Hatırlar mısın ben daha önce parayla ilgili bir şey yazmıştım o zaman ki cevabınla şimdiki cok farklı. Ne yaşadıysan geçmiş olsun dostum.
 
Her canlı yemek ve barınacak yer arar. Şuan yemek ve barınacak yer demek para demek. O zaman yemek ve barınacak yer bulursak, yani parayı bulursak ne için çalışırız? Peki işlemeyen demir paslanmaz mı? Cehaleti parayla satın almak gibi birşey olmaz mı bu? Eğer ki kendim çalışıp o parayı kazanacaksam, elbette bilinçli bir şekilde harcarım. Ama o parayı kendim kazanmayıp harcayacaksam şunu biliyorum ki o para fazla durmaz elimde. Yaratılışıma ters, hepimizin yaratılışına ters bence. Ama kendim kazanıp çok para biriktirmiş olsaydım,
  • 2 tane BMW-S1000RR
  • 2 tane BMW-M4
  • 1 tane yazılım şirketi
Alırdım. 2 tane dedim yedek olsun :D
Tabi ki yardım etmeyi esirgemezdim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı