Merhaba. Ben henüz COVID aşısı olmadım. Ailem aşı karşıtı olduğu için olmam zor gibi duruyor. Sadece PCR testi verip yurda ve üniversiteye alınır mıyım?
Merhaba. Ben henüz COVID aşısı olmadım. Ailem aşı karşıtı olduğu için olmam zor gibi duruyor. Sadece PCR testi verip yurda ve üniversiteye alınır mıyım?
Alınırsın, negatif test verme şartı ile. Tavsiyem en yakın zamanda aşı olun Covid'e yakalandığınız zaman pişman olacaksınız neden olmadım diye.
İlerleyen zamanlarda sık sık PCR testi vermeniz gerekebilir.
@Blacksidemre nereye yerleştin.
Ailenden izinsiz aşı olamıyor musun? Kendi hür zekana ve düşünme kabiliyetine sahip değil misin?
Bir süre sonra PCR vermekten bıkıp gizlice aşını olacaksın.Merhaba. Ben henüz COVID aşısı olmadım. Ailem aşı karşıtı olduğu için olmam zor gibi duruyor. Sadece PCR testi verip yurda ve üniversiteye alınır mıyım?
Benim için sıkıntı yok.
OMÜ.
Ergin olmama bir ay var ve elimden bir şey gelmez. Annem de aşı olursan sana sütümü helal etmem diyerek tehdit ediyor.
Hahaha atabilirsiniz, ama benim bir inancım var. Aslında o da inançlı olsa helal ile tehdit etmezdi de neyse hadi.
Olabilir, fakat bende aşı olmadım açıkçası aşı olmayı da düşünmüyorum.
Ayrıca PCR testi ile alınırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.