Aşk acısı nasıl geçer?

kralyigit

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar çok alıştığım çok sevdiğim ileride evlenirim dediğim yıllar sonra zor bulduğum kadın tarafından bir süre önce terkedildim maalesef unutamıyorum şimdi başkasını bul geçer diyecekler olacak ama ülkemizde kızlara selam bile vermek zor biliyorsunuz cevap vermiyorlar insan yerine koymuyolar bu sevdiğim kız ise çok çabaladım ama sıkıldım ben istemiyorum dedi çok kötü durumdayım geçmiyor acısı yardım edin.

Bu bağlılığın neden kaynaklandığını anlamıyorum, arkadaşım sen yalnız doğdun yalnız öleceksin başkasına bu kadar bağımlı olmak neden? Ayrıca o kız 3.5 milyar kişiden sadece birisi ne diye kendine eziyet ediyorsun hayatına devam et boş ver.

Seninle aynı durumu yaşadım. Ben onu 3 yıldır aklımdan çıkaramazken o hayatına başkasını almış. Bir zaman sonra ne kadar aptalca düşündüğünü anlıyorsun. Umarım benimki kadar geç olmaz.

Dostlar çok alıştığım çok sevdiğim ileride evlenirim dediğim yıllar sonra zor bulduğum kadın tarafından bir süre önce terkedildim maalesef unutamıyorum şimdi başkasını bul geçer diyecekler olacak ama ülkemizde kızlara selam bile vermek zor biliyorsunuz cevap vermiyorlar insan yerine koymuyolar bu sevdiğim kız ise çok çabaladım ama sıkıldım ben istemiyorum dedi çok kötü durumdayım geçmiyor acısı yardım edin.

Benim yaşadığım durum bak. Birbirimizi çok seviyorduk. Bir yıllık sorunsuz ilişki saçma sebepten ve peşine nişanımız biraz gecikti diye beklentisizlik oluşturdun deyip gitti. 3 hafta sonra gördüm ki Instagram karşılıklı kalp ve baş harfler koymuşlar, nişanlanmış ya o kadar hayalimiz vardı, kız isteme törenimizi bile hayal etmiştik şimdi 15 günde nasıl başkasıyla bunları yaşadın hiç mi düşünmedi ya evlilik onlar için her şeyden öncelik gibiydi her yerden engellemiş, numarasını değişmişti, evlerine kadar gittim. Annesi ile yolda konuştuk, senden nefret ediyor nişan yapacak mıydın? Yemin et falan dedi çok üzdüler beni bunu nasıl yaptı hala inanamıyorum. Yolda gördüm ağlayarak gitti, konuşmak istedim hayır dedi, kafamda birçok soru ile öylece kaldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı