Aşk gerçekte nedir?

Aşkın gerçekten boş bir şey hayatımda 3 kıza açıldım 1 tanesi travesti çıktı 1 tanesinin sevgilisi varmış ertesi günü dayak yedim 1 taneside reddeti. Boş işler uğraşmayın. Ooo herkes yapıyor bende yapacağım diyosunuz ya karşı taraf size zarar veriyor ya da siz karşı tarafa zarar veriyorsunuz. Aşk biraz kısmet kadere bağlıdır.

1644094326694.png

Benim pov :

Aşkın gerçekten boş bir şey. Hayatımda 3 kıza açıldım, 1 tanesi travesti çıktı, 1 tanesinin sevgilisi varmış. Ertesi günü dayak yedim. 1 tanesi de reddeti. Boş işler uğraşmayın.
Cümlende çelişki var. Yani anlattığın kadarıyla aradığını bulamamışsın.. Reddedilmişsin, ya da bağlar, bağlanmadan kopmuş.. İsteksizliğinin temeli de motivasyonunun, inancının kaybolması..
Ama acıtıyor. Deneyimli bir arkadaş söylüyor.
Dozajını ayarlaması lazım. Bazen başka taraflara yönelmesi gerek.. Onu ayarlarsan, önemsemeden platonik takılırsın.. Ya da illüzyona kapıldıysan, bitmişsindir zaten.

Dozajını ayarlaması lazım. Bazen başka taraflara yönelmesi gerek.. Onu ayarlarsan, önemsemeden platonik takılırsın.. Ya da illüzyona kapıldıysan, bitmişsindir zaten.
Biz dozajı çoktan kaçırmışız, bir yerden sonra geri dönüşü olmuyor. Çok bağlanınca...

Cümlende çelişki var. Yani anlattığın kadarıyla aradığını bulamamışsın. Reddedilmişsin, ya da bağlar, bağlanmadan kopmuş. İsteksizliğinin temeli de motivasyonunun, inancının kaybolması.

Dozajını ayarlaması lazım. Bazen başka taraflara yönelmesi gerek. Onu ayarlarsan, önemsemeden platonik takılırsın. Ya da illüzyona kapıldıysan, bitmişsindir zaten.

Bilemiyorum dostum bu travesti çıkanla ciddi düşünmüştüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı