Uzun süredir bir kıza aşık idim -hala öyleyim tabii buna aşk denirse-. Ona baktıkça, sesini duydukça, yanında oldukça içimde, göğsüme bir şey oluyordu. Nasıl tabir edeceğimi bilmiyorum fakat göğsüm sanki içine çekilir gibi oluyordu. Bende bunu aşk olarak adlandırdım. Sanırım bir süre sonra psikolojik olarak "aşk" adı verilen ve bence kesinlikle öyle bir şey olmayan bir maceraya atıldım. Garip garip düşünceler, yaptığı her davranışı, her sözü aşka uyarlamak gibi. Sevdiğimi anlamasını istiyordum. Bu aralar "aşk" denilen ve hayatımız boyunca bu kelimeyi sadece tabiri ile hayatımıza uyguladığımız bu saçma şey kafamı karıştırdı. Aşk bir insanın Maddi görünüşünü değil, ruhunu, davranışlarını, kendisine tutulmaktır. Katılmayanlarınız olacaktır saygı duyarım. Fakat günümüzde "aşk" adı verilen ve "sevgili" adı ile adlandırılan bu tabirler bana fazlasıyla saçma geldi. Bir yandan şunu düşündüm. Günümüz saçma insanları gibi "sevgili" denilen kavramın içine bende atılsaydım ne olacaktı? Hayatımda ne gibi değişiklikler olacaktı? Ya da olacak mıydı? Geçenlerde onu düşünerek ona bir anahtarlık aldım. O'nun için manevi değeri yüksek bir anahtarlık. Vermek ile vermemek arasında gidip gelirken bu konu geldi aklıma. Burada sizden fikir almak istiyorum dostlarım. Böyle bir saçmalığın içinde ben de sürüklenmeli miyim? Yoksa hayatıma devam edip susmalı mıyım? Bana verebileceğiniz öneriler çok önemli. Şimdiden teşekkür ediyorum. Hayırlı akşamlar.
Son düzenleyen: Moderatör: