- Makaleler
- 1
Ben bu mesleğe başladığımda bu kadar erimiş değildi benim maaşım dolayısıyla böyle bir şey kabul etmedim. Ve sadece memurluk değil her meslek para için yapılır, yanlış olan senin düşüncen.Sen o mesleği yaparak bu şartları kabul ediyorsun zaten? sağlık çalışanlarına lafım yok ancak memurluğu para için yapmak yanlış bunu açıklıyorum.
Bu arada şunu da eklemeden geçmeyeyim eğer ben sadece senin deyiminle kabul ettiğim yönetmeliğe bağlı kalarak çalışan bir memur olsaydım yani vicdanımı bir kenara koyup sadece işimi yapıp geçseydim emin ol bir sürü insan şu an yaşamayacaktı. En basitinden bir örnek vereyim kendimi korumadan kalp masajı yaptım bulaşıcı hastalığı olan birine halbuki yönetmeliğe uyarak o koruyucuları giymeye gitseydim o 50-60 saniyelik süre içerisinde muhtemelen gidecekti. Özelde de yatan, vergi kaçıran, kaçak elektrik kullanan kısacası bu ülkeye zarar veren sürüyle firma var. Deprem öncesi yıkılmış bir yeri deprem anında yıkılmış gibi devlete dilekçe vererek yenisini yaptıranları bile gördüm ve şu an ben bir araba bile alamayacak durumdayım yani sizin sandığınızdan çok daha vasat bir durum bu. Asgari de kötü memur da kötü gözünüzü farklı bir alana dikin bence.
Son düzenleme: