Aşk mı? Futbol mu?

slainN

Centipat
Daha fazla  
Hayatım inişli çıkışlı. Annemle babam 7 yaşımda ayrıldı. Şehir değiştirdim. 9 yaşımdan beri futbola çok hevesliyim. 13 yaşındayım. Okuldan tanıştığım bir kız. İlk görünüşüne, sonra her şeyine kapıldığım kız. 3 ay platonik, 4 ay arkadaş, 2 aydır da sevgili gibiyiz. Çok masum seviyoruz birbirimizi. Benim için çok şeyler yaptı. Bende onun için tabii. Birbirimize çok tutulduk. Çok detayları var ama şimdi konumuz bu değil. Kötü olaylarımızda olmadı değil. 12 yaşımdan beri profesyonel düşünüyorum. Boyum 1.75 kilom 52. herhangi bir takımın altyapısında değilim. Yaşıtlarıma göre çok hızlıyım, aşırı hırslıyım, sahaya ruhumu koyabilirim. Zaten herkes yaşıtlarımda en hızlı olduğumu biliyor. Biraz dayanıksızım. Kondisyonumun gelişmesi lazım. Kısaca hamlığı yitirmem lazım. Bir de seçmelere katıldım Ankaragücünün. Ama çok torpil vardı olmadı. Doğruyu söylemek gerekirse bendende iyileri vardı. Onlar bile alınmadı. Topa vurmayan tipler alındı. Olayı özetliyorum. Her dakika sahaya gidip duvarla pas yapmak, koşu yapmak, şut çekmek, top sürmek istiyorum saatlerce. Ama kız arkadaşımla da vakit geçirmek istiyorum ikisi olmuyor. Eşitleyemiyorum ve onu da üzmek istemiyorum. Ama iyi yerlere gelmeden de iyi bir hayat yaşayamayız. İlk başta kariyere mi odaklanmalıyım? Yoksa ne pahasına olursa olsun aşka mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi ki kariyere odaklanmalısın.
Bu benim için çok zor bi karar ama. Nasıl yaparım bilmiyorum. Onla mesafeli olsam bi zaman sonra soğur ayrılırız ve belki başka bi erkek girer hayatına. Bu aşırı acıtır canımı.

Kariyerine odaklan para olmadıktan sonra aşk olsa neye yarar ileride sevgilin sana bakmayacağına göre kariyerine odaklanacaksın aşk karın doyurmuyor. Yarın bir gün ansızın ayrılabilirsiniz bir kız için futbolu bıraktığına değmez. Ortada kalırsın o zaman da.
Ona fazla zaman ayıramayacağım ama.

Bu benim için çok zor bi karar ama. Nasıl yaparım bilmiyorum. Onla mesafeli olsam bi zaman sonra soğur ayrılırız ve belki başka bi erkek girer hayatına. Bu aşırı acıtır canımı.
Dostum önceliğin hayatın, kariyerin olmalı. Aşıksın biliyorum ama kız arkadaşın senin hayatından kariyerinden daha önemli olamaz. Hem daha 13 yaşındasın küçüksün bu ilişkiyi hep devam ettirebileceğini mi sanıyorsun. Eninde sonunda ayrılacaksınız. Doğru mantıklı karar ver.

Dostum önceliğin hayatın, kariyerin olmalı. Aşıksın biliyorum ama kız arkadaşın senin hayatından kariyerinden daha önemli olamaz. Hem daha 13 yaşındasın küçüksün bu ilişkiyi hep devam ettirebileceğini mi sanıyorsun. Eninde sonunda ayrılacaksınız. Doğru mantıklı karar ver.

Şu an doğru karar verecek psikolojide değilim hocam. Konuyu açarken yazmadım ama çok paranoyak birisiyim ve bu beni öldürüyor. Sebepsizce kız arkadaşımın beni aldattığını düşünüyorum. En çok da uykuya dalmadan önce oluyor. Bu önceki ilişkilerimde asla olmamıştı. Şimdi neden oluyor anlamıyorum. Bu dertle yaşayamam hem içim sızlıyor. Bir de benim için gerçekten çok önemli bu kız. Ama kariyerimde çok önemli. İkisini eşit götürmenin bir yolu yok mu? Kızla bu paranoyak kişiliğim hakkında konuşup rahatlamam mı lazım?

Şu an doğru karar verecek psikolojide değilim hocam. Konuyu açarken yazmadım ama çok paranoyak birisiyim ve bu beni öldürüyor. Sebepsizce kız arkadaşımın beni aldattığını düşünüyorum. En çok da uykuya dalmadan önce oluyor. Bu önceki ilişkilerimde asla olmamıştı. Şimdi neden oluyor anlamıyorum. Bu dertle yaşayamam hem içim sızlıyor. Bir de benim için gerçekten çok önemli bu kız. Ama kariyerimde çok önemli. İkisini eşit götürmenin bir yolu yok mu? Kızla bu paranoyak kişiliğim hakkında konuşup rahatlamam mı lazım?

Psikolojik destek almanızı tavsiye ederim.

Psikolojik destek almanızı tavsiye ederim.

Psikoloğa kız arkadaşımla alakalı konuyu mu anlatacağım? Daha çok küçük değil miyim? Bir de bu ilişkinin başından beri vardı ama eski sevgilisiyle görene kadar hafifti. İlişkiyi bitirsem aynı sorun devam eder mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı