slainN
Centipat
Daha fazla
Hayatım inişli çıkışlı. Annemle babam 7 yaşımda ayrıldı. Şehir değiştirdim. 9 yaşımdan beri futbola çok hevesliyim. 13 yaşındayım. Okuldan tanıştığım bir kız. İlk görünüşüne, sonra her şeyine kapıldığım kız. 3 ay platonik, 4 ay arkadaş, 2 aydır da sevgili gibiyiz. Çok masum seviyoruz birbirimizi. Benim için çok şeyler yaptı. Bende onun için tabii. Birbirimize çok tutulduk. Çok detayları var ama şimdi konumuz bu değil. Kötü olaylarımızda olmadı değil. 12 yaşımdan beri profesyonel düşünüyorum. Boyum 1.75 kilom 52. herhangi bir takımın altyapısında değilim. Yaşıtlarıma göre çok hızlıyım, aşırı hırslıyım, sahaya ruhumu koyabilirim. Zaten herkes yaşıtlarımda en hızlı olduğumu biliyor. Biraz dayanıksızım. Kondisyonumun gelişmesi lazım. Kısaca hamlığı yitirmem lazım. Bir de seçmelere katıldım Ankaragücünün. Ama çok torpil vardı olmadı. Doğruyu söylemek gerekirse bendende iyileri vardı. Onlar bile alınmadı. Topa vurmayan tipler alındı. Olayı özetliyorum. Her dakika sahaya gidip duvarla pas yapmak, koşu yapmak, şut çekmek, top sürmek istiyorum saatlerce. Ama kız arkadaşımla da vakit geçirmek istiyorum ikisi olmuyor. Eşitleyemiyorum ve onu da üzmek istemiyorum. Ama iyi yerlere gelmeden de iyi bir hayat yaşayamayız. İlk başta kariyere mi odaklanmalıyım? Yoksa ne pahasına olursa olsun aşka mı?
Son düzenleyen: Moderatör: