Asker vs boksör

Boks kurallarıyla yapılırsa boksör içinden geçer. Muay Thai kuralları ile boksör yine yatırır. MMA kuralları ile yapılırsa bilemiyorum. Her şey olabilir ama ben yine de boksörün şansının biraz daha fazla olduğunu düşünüyorum. Tamamen serbest kurallarsa asker 51 boksör 49 diyebilirim.

Konuyu uzatmamıza gerek yok bence. Bir dövüşçü suçlu ise işi dövüşmeye bırakmaz PÖH. Direkt yatırır silahla. Ama iş ringe gelince kim kimi alır denenmeden bilemeyiz.

Çokmu aradın Google'da bunları. Serbest dövüşte bir özel eğitimli komando boksörü 3 ay pipetle çorba içecek vaziyete sokar komikleşmeyin lütfen. Ringde ne olur bilemem.

Ayrıca dizilerden hiç bahsetmeme rağmen niye sürekli konuyu dizilere çekmeye çalışıyorsunuz? Okuma yazmanız yok galiba sizin.

Çünkü anlattığın senaryoları Söz dizisinde çekiyorlar

Yani bende bu düşuncedeyim. Özellikle Türk komandoları özel eğitimli komandolarımız işkence eğitimlerinden dolayı yumrukları pek hissedeciğini sanmam. Bence çok rahat alır.

Yumrukları hissedeceğini sanmam mı? Hocam siz boksör yumruğunun ne kadar etkili olduğunu bilmiyorsunuz ya da askerleri gladyatör sanıyorsunuz. Vücuduna aldığı yumruklar belki çok etkilemez de boksör gidip de omuzuna falan yumruk atmaz. Çenesine yediği bir kroşede asker polis molis fark etmez bilinç kapanır yerde bulur kendini.

Yumrukları hissedeceğini sanmam mı? Hocam siz boksör yumruğunun ne kadar etkili olduğunu bilmiyorsunuz ya da askerleri gladyatör sanıyorsunuz. Vücuduna aldığı yumruklar belki çok etkilemez de boksör gidip de omuzuna falan yumruk atmaz. Çenesine yediği bir kroşede asker polis molis fark etmez bilinç kapanır yerde bulur kendini.

"Bence" kelimesini tırnak işaretlerine almam lazım sizin anlamanız için.

"Bence" Türkçede "benim düşünceme göre" veya "benim fikrimce" anlamına gelir. Bir konu hakkında kişisel görüşünüzü belirtmek için kullanılır. Örneğin, "Bence bu film çok güzeldi" cümlesinde "bence" ifadesi, o kişinin filmi beğendiğini ve bu beğeninin kendi kişisel görüşü

"Bence" kelimesini tırnak işaretlerine almam lazım sizin anlamanız için.

"Bence" Türkçede "benim düşünceme göre" veya "benim fikrimce" anlamına gelir. Bir konu hakkında kişisel görüşünüzü belirtmek için kullanılır. Örneğin, "Bence bu film çok güzeldi" cümlesinde "bence" ifadesi, o kişinin filmi beğendiğini ve bu beğeninin kendi kişisel görüşü
Bence diyenin fikrini eleştirmek yasak diye bir kural mı varmış?

Bence diyenin fikrini eleştirmek yasak diye bir kural mı varmış?

Hayır. Ama linçlemeye çalışıyorsunuz gibi bir izlenim oluşuyor bende. Sende düşünceni söylüyorsun bende. Birbirimizi kırmamıza gerek yok.

Kardeşim ben askerleri süpermen gibi gördüğünüz için eleştiri yapıyorum.
Sizde boksörleri sanki biraz fazla abartıyorsunuz gibime geldi. Serbest dövüşte alamaz dedikçe dahada geriyordunuz ortamı

Hayır. Ama linçlemeye çalışıyorsunuz gibi bir izlenim oluşuyor bende. Sende düşünceni söylüyorsun bende. Birbirimizi kırmamıza gerek yok.

Sizde boksörleri sanki biraz fazla abartıyorsunuz gibime geldi. Serbest dövüşte alamaz dedikçe dahada geriyordunuz ortamı
Sen profesyonel boksör ifadesini kullanmıştın. Direkt boksörü pipetle beslenecek konuma sokar ifadesini kullanıyorsun. Serbest dövüş dediğin şeyin içinde sadece çıplak el, tekme vs. varsa yine boksörün alacağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı