Asker vs boksör

Konuyu uzatmamıza gerek yok bence. Bir dövüşçü suçlu ise işi dövüşmeye bırakmaz PÖH. Direkt yatırır silahla. Ama iş ringe gelince kim kimi alır denenmeden bilemeyiz.

Çünkü anlattığın senaryoları Söz dizisinde çekiyorlar

Çünkü anlattığın senaryoları söz dizisinde çekiyorlar.

Hangi senaryo bahsettim burada? Sen düşünceni söylüyorsun bende düşüncemi söylüyorum, niye ezmeye çalışıyorsunuz ki? Amacınız ne?

Yani bende bu düşuncedeyim. Özellikle Türk komandoları özel eğitimli komandolarımız işkence eğitimlerinden dolayı yumrukları pek hissedeciğini sanmam. Bence çok rahat alır.

Yumrukları hissedeceğini sanmam mı? Hocam siz boksör yumruğunun ne kadar etkili olduğunu bilmiyorsunuz ya da askerleri gladyatör sanıyorsunuz. Vücuduna aldığı yumruklar belki çok etkilemez de boksör gidip de omuzuna falan yumruk atmaz. Çenesine yediği bir kroşede asker polis molis fark etmez bilinç kapanır yerde bulur kendini.

"Bence" kelimesini tırnak işaretlerine almam lazım sizin anlamanız için.

"Bence" Türkçede "benim düşünceme göre" veya "benim fikrimce" anlamına gelir. Bir konu hakkında kişisel görüşünüzü belirtmek için kullanılır. Örneğin, "Bence bu film çok güzeldi" cümlesinde "bence" ifadesi, o kişinin filmi beğendiğini ve bu beğeninin kendi kişisel görüşü

Bence diyenin fikrini eleştirmek yasak diye bir kural mı varmış?

Hangi senaryo bahsettim burada? Sen düşünceni söylüyorsun bende düşüncemi söylüyorum, niye ezmeye çalışıyorsunuz ki? Amacınız ne?
Kardeşim ben askerleri süpermen gibi gördüğünüz için eleştiri yapıyorum.

Bence diyenin fikrini eleştirmek yasak diye bir kural mı varmış?

Hayır. Ama linçlemeye çalışıyorsunuz gibi bir izlenim oluşuyor bende. Sende düşünceni söylüyorsun bende. Birbirimizi kırmamıza gerek yok.

Kardeşim ben askerleri süpermen gibi gördüğünüz için eleştiri yapıyorum.
Sizde boksörleri sanki biraz fazla abartıyorsunuz gibime geldi. Serbest dövüşte alamaz dedikçe dahada geriyordunuz ortamı

Serbest dövüşte askerin güreş veya bjj bilgisi yoksa boksör alır.

Sen profesyonel boksör ifadesini kullanmıştın. Direkt boksörü pipetle beslenecek konuma sokar ifadesini kullanıyorsun. Serbest dövüş dediğin şeyin içinde sadece çıplak el, tekme vs. varsa yine boksörün alacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…