AskerCell hala zorunlu mu?

Kapıda bir ufaktan yoklarlar al içeride sivil hat kullanamazsın diye sonra alacağım şu an param yok falan diyebilirsin zorla aldıramazlar. Cüzdanının içine koyabilirsin herhangi bir gözüne, açıp kontrol edemezler öyle bir hakları yok.
Öyle bir hakları yok diye bir şey yok aslında, bize ilk hafta arama yaptıklarında cüzdanımızın içine kadar baktılar.

Amasya bedellide zorla aldırdılar, üzerine de simkart araması yapmışlardı.
Sakladık tabii ki.
Dostum merhaba biraz geç yazıyorum ama ben de nisan ayında bedelli olarak Amasya’ya gideceğim askercell hattı almak istemiyorum. Bana verebileceğin tavsiye/tavsiyeler var mı? Yanına şunu al şunu alma gibisinden. Ve sim kartımı nasıl saklayabilirim?

Dostum merhaba biraz geç yazıyorum ama ben de nisan ayında bedelli olarak Amasya'ya gideceğim askercell hattı almak istemiyorum. Bana verebileceğin tavsiye/tavsiyeler var mı? Yanına şunu al şunu alma gibisinden. Ve SIM kartımı nasıl saklayabilirim?

Şu anda İstanbul'da ustalıgıkı yapıyorum. Kimse askercell ile ilgili bir şey demedi acemidede ustalıktada. Yine de ne olur ne olmaz hattını çıkarıp varsa pantolonunun saat cebine koyabilirsin yoksa çorabına sıkıştırıver. Bedelli
Gidiyorsun zaten akıllı telefon sokmayı falan düşünme ceza alıp yakma kendini.

Şu anda İstanbul'da ustalıgıkı yapıyorum. Kimse askercell ile ilgili bir şey demedi acemidede ustalıktada. Yine de ne olur ne olmaz hattını çıkarıp varsa pantolonunun saat cebine koyabilirsin yoksa çorabına sıkıştırıver. Bedelli
Gidiyorsun zaten akıllı telefon sokmayı falan düşünme ceza alıp yakma kendini.
Yok zaten akıllı telefon sokmak gibi bir düşüncem yok, tuşlu telefonla gideceğim. Merak ettiğim şey dümdüz kendi hattımla girebilir miyim giremez miyim?

Yok zaten akıllı telefon sokmak gibi bir düşüncem yok, tuşlu telefonla gideceğim. Merak ettiğim şey dümdüz kendi hattımla girebilir miyim giremez miyim?

Biz girdik. Askercell uygulamasının yürürlüğü biraz sorunlu. Bu devirde öyle bir şeyde zor. Yine de dediğim gibi yapın hattı çıkarın sakşayıp sokun. Kücük bir şey zaten rahat sokarsınız. İçerdede telefonu titreşimde bile kullanmayın sessizde kullanın tavsiyemdir. Baktınız herkes kendi hattını getirmiş o zaman titreşime falan alın ama asla seslide kullanmayın.

Biz girdik. Askercell uygulamasının yürürlüğü biraz sorunlu. Bu devirde öyle bir şeyde zor. Yine de dediğim gibi yapın hattı çıkarın sakşayıp sokun. Kücük bir şey zaten rahat sokarsınız. İçerdede telefonu titreşimde bile kullanmayın sessizde kullanın tavsiyemdir. Baktınız herkes kendi hattını getirmiş o zaman titreşime falan alın ama asla seslide kullanmayın.
Normalde de telefonu seslide kullanmıyorum zaten o yüzden sıkıntı olmayacaktır. Siz girdiniz fakat bazılarını zorladıklarını falan söylüyorlar o yüzden tereddüt ediyorum. Sanırım dediğiniz gibi saklamaya çalışacağım, kendimi riske atmak istemiyorum.

Normalde de telefonu seslide kullanmıyorum zaten o yüzden sıkıntı olmayacaktır. Siz girdiniz fakat bazılarını zorladıklarını falan söylüyorlar o yüzden tereddüt ediyorum. Sanırım dediğiniz gibi saklamaya çalışacağım, kendimi riske atmak istemiyorum.

Corabına sıkıştır hocam. O kadar detaylı bakmazlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı