Askerden gelip PC toplamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaş miçoluğu bi meslek grubu değilde hakaret sayıyor. Forumdaki herkesi kendinden küçük sanıyor sanırım. İnternet üzerinden isim istemeler tehditler falan iyi gidişat. İlk önce mütevaziliği öğrenmen gerektiği kanaatindeyim.
Sanırsam askerlerine söz geçiremeyip burada ego tatmin ediyor.😂

Son düzenleyen: Moderatör:
20 yaşındayım, nisanda falan askere gideceğim. Bu sıralar 6 bin liralık PC toplamayı düşünüyorum. Sizce askerden gelince mi toplamak daha mantıklı? Yoksa şimdi mi?
6 aydan sonra almanız daha yerinde bir karar olacaktır bence. Hem yeni parçalar için, hem fiyat açısından farklılıklar olacaktır. En azından kafanızda belli başlı parçalar oturmuş olsun yeter ki. Gerisi üç aşağı aynı olacaktır. Sadece birkaç parçada daha uyguna gelecektir.

Benim o konuda bir problemim yok çok şükür ve zaten askerlerin arkasından sövdüğü değil arkasından iyi şekilde bahsettiği rütbelilerden biriyim gemide. Sözleşmeli er'leri dahi koruyup kollarım ki bir çok komutan bırak sözleşmeli erleri, uzmanları dahi hor görür, egosunu tatmin etmek için.

Fakat senin askerdeyken komutanlardan hatta belkide çavuştan :))) dayak yiyen, orda korkudan tek kelime edemeyip burda esip gürleyenlerden sadece bir tanesi olduğuna o kadar eminim ki :)

Başka izahı yok çünkü bu laubali tavırlarının, yarası olan gocunurmuş!
Askerde artık dayak olmadığını, sokaktan geçen çocukta bilir fakat sen öğrenememişsin heralde nasıl bir rütbeliysen artık.😃 Askerde haksız yere mahkeme görmedim, hakettim tek kelime edememek ile hiç bir alakası yok. Ayrıca kışla içinde artist olan komutanların sivil hayatta pısırık, acaba bi yerde denk gelirde dayak yer miyim korkusunu burda anlatmama gerek yok sanırsam.😏

Şimdi diye düşünüyorum çünkü bilgisayar parçalarının fiyatları ve Çin'de üretilen her şeyin fiyatı artacak diye konuşuluyor COVID-19 yüzünden.
Çin'de üretilmeyen ürün var mı ? (Bilgisayar dünyası için diyorum.) Ben de öyle düşünüyorum da zaten yüksek kurdan dolayı iyice bizden uzaklaşıyor bu ürünler, iyiden iyiye artacak heralde fiyatlar da inşallah artmaz. :(

Şimdi topla.

Zira siyaset doları etkiliyor ve izlediğimiz dış politikalar yüzünden dolar artacak. ( İdlib olayının ertesi gün dolar 0.10 kuruş arttı)

Öte yandan takip ettiğim birkaç tane ekonomist bu yıl sonunda doları 10 lira olarak görüyorlar.

Bundan dolayı şu anda toplamak mantıklı.

Askerde dayak yok öyle mi?

Sen askerliğini nerde yaptın? daha doğru yaptığına bile inanmıyorum :)

Rütbelilere korkak diye ithamda bulunuyorsun ama klavye üzerinden laubali şekilde konuşup sosyal medya delikanlısı olduğunun farkına varmanı umuyorum.

Benim subay veya normal vatandaş olmam farketmez herkes haddini bilecek konuşurken.

Rütbem kadar mahkemeye gitmişliği falan varmış, senin olsa olsa rütbem kadar dayak yemişliğin veya mıntıka yapıp yerden komutanların izmaritlerini toplamışlığın olabilir ki gocunman bunu doğruluyor :)
Her rütbeli için aynı sıfatı kullanmadım farkındaysan "Artist"ler için kullandım. Gözlerinde ve algılama da sorun var galiba her yazdığımı yanlış okuyup duruyorsun. Paşa paşa izmaritte topladım, mıntıkada yaptım dostum. Askerliği de İstanbul Halkalı'da yaptım. Bence sen askerlik yapmadan direk rütbeli olmuşsun yada asıl sen çok dayak yemişsin sürekli dayaktan bahsettiğini göre içinde kalmış.😃 Ben bir tokat yemeden askerliği bitirdim. Burda gocunanın sen olduğunu düşünüyorum. Olsun ne ekersen onu biçersin yediğin dayaklara say, belki sen atarsın şimdi atabiliyorsan eğer askerde dayak serbestse ama yemez kafanı yorma boşuna. Senin gibi komutan çok gördük kışlada vezir sivilde rezil. Sen bana bu ayakları burda anlatma senden fazla yaşamışlığım vardır askeriyede bana sökmez aslan. Askerliğin A'sını çözemeden seni nasıl rütbeli yapmışlar anlamış değilim.

Aslan? :)

Bu mahalle ağzın, sürekli bir beni kötüleme çaban zaten apaçık ele veriyor yediğin dayakları.

Rütbeliler sana ne yaptı bilmiyorum belli ki seni çok üzmüşler askerde, orda o kadar ezilip büzülmüşsün ki burda bana karşı kin kusuyorsun.

Klavye başında konuşmak ne kadar kolay değil mi? :)

Gerçekten sırf eğlenmek için yazıyorum sana bu cevapları yoksa gerçekten kaale almaya değmezsin, o klavyeni biraz kenara bırak soğusun bordo klavyeli seni :)
Anlama kıtlığın ve algılama sorunların var gerçekten.😃 Askerde dayak yemediğimi defalarca söylememe rağmen hala anlamamakta ısrar ediyorsun. Yediysem yediğimi söylerdim zaten merak etme, senden korktuğumu filan düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun. Rütbeli oluşun birşey fark etmiyor benim için çünkü şuanda siviliz ve rütbeli ayaklarını burda söktüremezsin.
Ukala? Senin karşında devletin askeri personeli var üslubuna dikkat et.
Kendini komutancılık oynamaya fazla adamışsın zaten burda egoist tavırlarla kendini ele veriyorsun, kendinle çelişiyorsun. Dediğim gibi rütbeli ayakların, askeri personel ayakları burda sökmüyor maalesef. Sen git geminde komutancılık oyna, ego tatmin et. Burası askeriye değil. Bu arada asıl ben seninle eğleniyorum farkında değilsin. Defalarca gömmeme rağmen hala tekrarlayan cümleler kuruyorsun. Sürekli dayak yemişim muammelesi yapman, söyleyecek başka birşey bulamadığın için tekrar ediyor. Pısırık olduğun buradan belli zaten. Sürekli eziyorum seni aslında. 🙂Eğlendiriyorsun beni devam et.👍😃

Şu hayatta hiçbir başarıya sahip olamamış şahsiyet, gelmiş burda tatava yapıyor.😃
Askeri personelin sağda solda ben askeri personelim diye bağırması ne pozisyonda görev yaptığını söylemesi yasaktır. Gerçekten subaysa arkadaşı bu mesajlarından dolayı uzun bir süre maaş ve disiplin cezası almaz umarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı