Sizin ısrarla anlamak istemediğiniz şu,
Devlet gereksiz vergi topluyor, vergi kaçırmayalım, devlet dediğin gereksiz vergi almasın. Alıyorsa da bu gibi sorunlara çözüm olsun.
Gidenlerin suçu yoktu tabi ki, ama bu dediğim sebeplerden dolayı, bundan üzüntü duyacak, vicdan azabı duyacak, varsa zerre gururları pişmanlık duyacak kişiler de belli. Ben artık vatandaşın, milletin, halkın yapabileceği her türlü fedakarlığı gereğinden fazla yaptığını ve yapmaya devam ederse de sonunun olmayacağını düşünüyorum.
Sokakta yanına yanaşamadığınız, ne yapıyorsun sen koskoca milletvekili o diye geri çevrildiğiniz o adamın koskocalığı vekillikten gelmiyor Millet' ten geliyor.
Hiç bir partiyi ayırmadan, hiç birini kayırmadan, hiç birini parmakla göstermeden diyorum ki, bu millet Vatan borçları ile Vatan sağolsunlar ile yeterince kendini kandırdı hatta kandırıldı ve bu uğurda da her türlü fedakarlığı yaptı yapmaya da devam ediyor, artık yeter.
Vatan sağolsun deyip öleceksem, vatan sağolsun deyip herşeyimi arkada bırakıp gideceksem, vatan sağolsun deyip koca bir günün büyük bir bölümünü kazanmak için köpek gibi çalıştığım paranın büyük kısmına bunları ortak edeceksem, Vatan dediğin ne ki benim o zaten.