Askere alan özel şirketler var mı?

Fransız lejyonlar devlete bağlı ast-üst ilişkisinin olduğu resmi askeri kurumlar, yani temiz adamların yerleri. Pmc'lerin temiz olmadığını biliyorum. Herkes yasalara bağlı olup temiz vatandaş olursa devletler pis işlerini yaptıracak adamlar bulamazlar.

Gidebilirim de özel hastane nokta atışı çözüm değil ki. Ameliyat olmadan önce de gittim ameliyat tekniklerini konuşurken birçok doktorun yalan söylediğini beni dolandırmaya çalıştıklarını bizzat kendim deneyimledim.

Doğru söylüyorsunuz doktorlarda öyle şeyler var.

Fransız lejyonlar devlete bağlı ast-üst ilişkisinin olduğu resmi askeri kurumlar, yani temiz adamların yerleri. Pmc'lerin temiz olmadığını biliyorum. Herkes yasalara bağlı olup temiz vatandaş olursa devletler pis işlerini yaptıracak adamlar bulamazlar.

Fransız lejyonu da pek temiz sayılmaz, ancak PMC kadar değiller. Askeri geçmiş, sağlık, ekipman ve fiziki durum vesaire olmadan PMC olman zor, olsa bile zor. Türkiye'de yaşıyorsun. Pis işleri yapıp Wagner'ın Afrika'da Bambari yakınlarında yaptığı ya da yapmakla suçlandığı gibi sivil öldürüp insanlara tecavüz etmek istiyor isen şansını dene. Onun haricinde para kazanmak ve hayatını geçindirmek için yapılacak başka bir sürü şey olduğunu düşünüyorum, ölüm korkusuz olmak ya da şiddet uygulamak geçimini sağlamak için tek çare mi? Onu düşünmek lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı