Askere gitmekten korkuyorum, içim daralıyor

Askerlik eskisi gibi kötü değil ama dediğin gibi altta kalma durumun varsa, bunu biraz aşman gerekir sataşanı yakanı bırakmayan olursa bildirmen yetecektir. Bunun dışında dediğin işlerde sorun yaşamam diyorsan sıkıntın olmaz, hele bir de mesleğin varsa askerde işine yarayacak rahat edersin işini yaparsın çoğunlukla.
Çok teşekkür ederim hocam. Bildirmem yeterli ise çok iyi. Evet dediğiniz gibi biraz sesimi çıkarmam gerek. İnşaallah iyi olur ya

Bu konunun cevabı bana da lazım. Hayır askere gideyim mi gitmeyeyim mi değil. Askerlik zor mu? Sol kolumu tam çeviremiyorum bu yüzden düzgün silah tutamıyabilirim. Bir sorun teşkil eder mi? Çürük alır mıyım?

Yani hocam korkulacak bir şey yok mu? Herkes samimi mi, yani kavga tartışma çıkaran arkadaşlar olur mu?
Okul değil orası, askeriye.

Büyüklerine, komutanlarına, senden yükseklere saygılı, senden düşüklere (eşit oldukların işte, er) sevgili olacaksın. Bir şey olmaz. Askerlik korkulacak bir şey değil ve 2010 öncesine göre de çok rahat.

Okul değil orası, askeriye.

Büyüklerine, komutanlarına, senden yükseklere saygılı, senden düşüklere (eşit oldukların işte, er) sevgili olacaksın. Bir şey olmaz. Askerlik korkulacak bir şey değil ve 2010 öncesine göre de çok rahat.
Teşekkürler hocam. Evet zaten öyle biriyim ama işte yinede böyle üstüme çok gelen benle uğraşan arkadaşlar da olursa bilemiyorum artık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı