Askeri Silah Hobim

Alperen YAVUZ

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi askeri silahlara ilgim gitgide artıyor ve aklıma şu soru geldi

Neden Türkiye gibi sözde gelişmiş bir ülkede askeri silahları deneme amaçlı bir serbest atış alanları yok ?

Amerika'da her yıl düzenleniyormuş ve halktan kişiler gidip askeri silahları deneme imkanına sahipler.

Örnek video :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani ABD'de böyle alanların olması halkın, kendi devletinin silahlı gücünü anlayıp ülkesiyle daha çok gurur duymasını sağlarken neden biz en gelişmiş silahlarımızı halka göstermek ve denettirmek amacıyla böyle bir toplanma düzenlemiyoruz TÜRKİYE CUMHURİYETİ olarak ?

Bizim ülkemiz 30 yıldan beri gelişmekte olan bir ülke. Aslında bu tamamen bir yalan. Bizim ülkemiz insanların kafa yapısı gelişmedikçe asla gelişmeyecek. -Ki ülkemizde ki silahların hiç birini biz üretmiyoruz ki aslında biz sadece parçaları yapıştırıyoruz.O dalga geçtiğimiz Çin bile kendi parçalarını üretebiliyor ama biz üretemiyoruz sonra da çok hakkımız varmış gibi dalga geçiyoruz.Hem de bizim ülkemizde düğünlerde havaya ateş açan o salak kesim oldukça böyle şeyler yapılamaz.İlk başta o silahları kullandırtmadan önce halkın orada nasıl duracağını öğrenmesi gerekiyor.

Bende senin gibi bir aralar silahlara meraklıydım, ama şimdi çok saçma ve gereksiz buluyorum silahları. Sonuçta silahlar insanları yok etmek için tasarlanmış icatlar.

Edit:Ayrıca şu Profil resmindeki AH-1Z Viper'a aldanmayın onun yeri ayrı. :)

AH-1Z çiçek sulamak için üretilmedi. :)

Malum elbise için çekilmiş ama siz ona bakmayın makinenin karizmaya bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Silah hobin var ise bu videoyu izlemeni tavsiye ederim. Bu spor ile bende ilgileniyorum.

Bende senin gibi bir aralar silahlara meraklıydım, ama şimdi çok saçma ve gereksiz buluyorum silahları. Sonuçta silahlar insanları yok etmek için tasarlanmış icatlar.

Edit:Ayrıca şu Profil resmindeki AH-1Z Viper'a aldanmayın onun yeri ayrı. :)

BF4 mü oynuyorsun ?

Silah hobin var ise bu videoyu izlemeni tavsiye ederim. Bu spor ile bende ilgileniyorum.

Airsoft silahlarını pek sevmiyorum tüpleri yüzünden. Gerçek silahlar daha güzel ancak bu her gerçek silah anlamına gelmiyor TSK nın yeni silahlarını kastediyorum.

Airsoft silahlarında tüp yok. Motorları ile atış yapıyorlar. TSK' nın yeni silahları gerçekten güzel. Ama bunları alıp kullanma imkanı olmadığı için bunun gibi silahlar ile hevesi almak gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı