Askerlerimiz Elbab'da şehit olurken suriyeliler neden keyif sürüyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen Türkiyede doğduğun için kendini Saf Türk mü sanıyorsun.
 
Sözlerine dikkat et ırkçısınız hepiniz ve anlama kıtlığınız var askerlerimiz Suriye'li kardeşlerimiz için değil bizim için orada siz çatlasanızda patlasanızda onlar bizim kardeşimiz.
Kökenin Suriye'ye veya Afganistana mı dayanıyor? Öyle ise senin kardeşin olabilir, TÜRK milletinin kardeşi falan olamaz onlar onlardan bize olsa olsa düşman olur.
 
Öyle bakmayacaksın sen Resulullah'ın ümmetisin.
(!) Koyayım da linç yemeyeyim.
 
Suriyeliler bizi yani Türkleri seviyor mu? Din kardeşiyiz ya. Hiçbirinden duymadım Allah Razı olsun dediklerini.

Tabi ki bizi çok seviyorlar o kadar çok seviyorlar ki 50 kişi satırlarla beraber bize koşuyorlar hediye falan mı vermek istiyorlar acaba? Tabi satırlarla üstümüze koşuyorlarsa kesin hediye ederler(!).
 
Hocam Afgan tanıdığım var. Bir arkadaşı 3-4 kere sınır dışı edilmiş ama yine de kaçak yollarla girmiş ülkeye. Avrupa'dan ise 1 kere kovulmuş şimdi İngiltere'de. Sınırlarımız insan kaçakçılarının ekmek kapısı oldu adeta. Daha resmi olmayan suriyeliler vardır. Bu işe yaramaz hükümeti anlamak güç.

Ayrıca dediğin gibi benim de zoruma gidiyor. Benim ülkemin yüce askerleri şehit olurken, bu validesiz kansız suriyeliler sahillerde ülkemin kadınlarına bakıyor. Bacılarımızı taciz ediyorlar. Haberlere yansımayan tonla olay var daha.
Şu an sanırım ağlıcam ve kafayı yiyeceğim bir akıl verin bana hocam.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı