Askerliğe gitmek istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Askerliği boş çocuk oyuncagı olarak lanse ediyorsun demek ki yapmamışsın eğer yaptıysan kanıtla ki özür dileyim yapmış ve bütün görüşlere açık bir insanmış diyeyim. KANITLA Kİ ÖZÜR DİLEYİM!

Eğer ebeveynlerin hasta ve onlara bakmakla hükümlü kişiysen bunu TSK ya belgelerle bildirip askerlikten men olursun.

24.000 TL KYK kredisi verdi 5 yıl içinde, 34.000 TL geri istiyor 3 yıl içinde. Keşke yanımda olmasaymış.

Başvurmasaydın en başta birader ?

Kredi çektirseydin çok sevdiğin bir tanıdığına..

24.000 i alıp harcarken iyi, öderken mi kötü..

Faizler kötü ama alırken bunu göze almıyor musunuz siz ?? Tabii, diyorsunuz AF felan çıkar yarısını öderiz, sigorta karşılar, primden düşer, 10 yılda öderiz..

Ölürsekte vatan saolsun!'' diye bir söz vardır. Burada kendimi Türk olarak Görmüyorum diyen vatansız ne anlar

Ben kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim. Hele ön yargılı insanlara bir şey kanıtlamak zorunda hiç değilim. Sunacağım kanıt bile zaman kaybı olacak. Sadece, insanların düşüncelerinden dolayı, ön yargı ile yaklaşılmasının doğru olmadığını belirtmeye çalışırken, başka bir ön yargılı bir insan tarafından eleştirilmem ironik ve komik oldu.

Siz çocukmusunuz şeker yemek için bahanemi üretiyorsunuz kendini Türk görmüyormuş içtiğin 1 damla bile Türk suyu varsa ona sayabilirsin askerliğini.

5 yılda verdiğini, daha fazla şekilde 3 yılda istemek adaletsizliktir. İlk taksitlerin yüksek olup zamanla düşmesi adaletsizliktir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…