Askerlik 2. kez ertelenebilir mi?

Ivae

Hectopat
Herkese merhaba. Arkadaşlar ben açık liseye kaydolduğum için 2017 2018 yılında 2023'ün sonuna attı tecili. Ben ikinci kez ertelemek istiyorum yazılım eğitimi görüyorum şimdi kursum ay 3 sonra bitiyor ve işe girme durumum var askerliğimi tekrar tecil etme şansım var mı?

Evet hocam. Ayrıca 28 yaşınıza kadar askerliği erteleyebilirsiniz. Bilmem kaç sefer ertelemiş gözüyle bakmıyorlar.
Askeri şubeyi aradım lise mezunları 22 yaşına kadar erteleyebiliyorlar dedi yani önümzde ki yılbaşı bitiyor tecil erteleyemezsin dediler 28 yaşına kadar ertelendiğinden emin misiniz

Askeri şubeyi aradım lise mezunları 22 yaşına kadar erteleyebiliyorlar dedi yani önümzde ki yılbaşı bitiyor tecil erteleyemezsin dediler 28 yaşına kadar ertelendiğinden emin misiniz
Hocam benim bahsettim bir neden göstererek tecil ettirmek. Okul vs. bu durumlarda. Siz parayla tecil ettirmekten mi bahsediyorsunuz?

Hocam benim bahsettim bir neden göstererek tecil ettirmek. Okul vs. bu durumlarda. Siz parayla tecil ettirmekten mi bahsediyorsunuz?

Okuldan tecil olduğunu biliyorum fakat şu an üniversite falan okumuyorum açık liseye kaydoluğumdan tecil bu yılda bitiyor ben yazılım eğitimi gördüğüm yeri gösterip tecil alabilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı