Askerlik ertelenmeli mi?

Anilxx

Hectopat
Arkadaslar herkese selam, Temmuz ayında büyük ihtimal askere gideceğim ama çok kararsızım. 2 yıl tecil ettirme hakkım var. Sizce tecil ettirmeli miyim, gitmeli miyim? Biraz da askerlikten korkuyorum. Daha önce tek basıma neredeyse hiç iş yapmadım. 6 ay tek olacağım neredeyse.

Arkadaslar herkese selam, Temmuz ayında büyük ihtimal askere gideceğim ama çok kararsızım. 2 yıl tecil ettirme hakkım var. Sizce tecil ettirmeli miyim, gitmeli miyim? Biraz da askerlikten korkuyorum. Daha önce tek basıma neredeyse hiç iş yapmadım. 6 ay tek olacağım neredeyse.

O kadar korkuyorsan gitme bence :)

Abi vallahi yaşım küçük ama şöyle düşünüyorum şu anda pandemi süreci olduğu için çok yoğun olacağını düşünmüyorum ama 2022'de ne olacağını Allah bilir gene de fikir sizin.

Üniversite okumayacaksan git.

Dersleriniz iyiyse gitmeyin derim. Tecil edip belki çalıştığınız işten para kazanırsınız öylece daha az gidersiniz. (Yanlış konuşmuş olabilirim.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı