Askerlik erteletme

6 yıl boşa okul okumak yerine 6 ay askerlik yap zaten kaçınılmazı erteleyemezsin. Şu anda yüksek lisans yapmak bile anlam ifade etmiyor 2-3 üniversite bitirmen gerek güzel bir iş için. Şanslıysanız okurum derseniz eğer 30-35 yaşında tüm okulları bitirip güzel iş fırsatları yakalarsınız tabii ömrünün yarısı gitmiş olacak ki erken yaşta ölme ihtimali de var. Ama okulu bırakıp iş hayatına atılırsan, zincir matketlerde kasiyer olmaktan bahsetmiyorum. Örneğin özel güvenlik gibi meslekleri tercih edersen ki lise bitirmeye bile gerek yok bu meslek için. 20 yaşından 35 yaşına kadar biriktireceğin parayı düşün. Belki ileride iş bile kurabilirsin. Bunlar okulda anlatılmaz, yaşanan tecrübelerdir.

Son düzenleme:
E devletten bak bakalım askerliğim yaz çıkar bu arada erken yapmak daha iyi yaşıtlarınız olur çoluk çocuktan emir almak çoluk çocuk ile aynı tuvaleti temizlemek kötü hissetirebilir

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230730-091149~2.png
    Screenshot_20230730-091149~2.png
    192,3 KB · Görüntüleme: 93
Bu 28 yaşına kadar tecil ettirme muhabbetini her türlü yapıyorlar mı? Ben 13/08/2021'de mezun oldum. Şubeye gidip herhangi bir işlem başlatmadım. İki hafta sonra tecilim bitiyor gözüküyor. Gidip bunu erteletebilir miyim dostlar?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı