Askerlik ile ilgili sorular

Benim kastığım tek konu şu an, aşı durumu. Bana iki tane o normal herkese vurulan, bilinen aşı dışında çaktırmadan covid-19 aşısı yapmalarından korkuyorum. Asla covid-19 aşısı olmak istemiyorum. Kişisel tercihim.

Yaklaşık 2 gün sonra ben de Erzincan'a gideceğim kısa dönem askerlik için, tavsiyeleriniz var mı hocam.

Önerdiğiniz Blue 3 Comfort kullan-at gerçekten sadece bir kerelik mi kullanıyoruz yoksa 3-5 kere kullanılıyor mu tanesi?

Yaklaşık 2 gün sonra ben de Erzincan'a gideceğim kısa dönem askerlik için, tavsiyeleriniz var mı hocam.
Genelde kıbrıs çıkıyor, yemeği devlet yapıyor gayet iyiydi eğitim baya sık olucak orda bilgin olsun yanına kesinlikle tuşlu telefon ama sd kartlı almanı tavsiye ederim müzik dinlersin en azından kulaklık al yanına sim kartını at gitsin cüzdana bakmıyorlar.

Hiçbir bilgim olmadığından soracağım:
Kıbrıs'a usta birliğine gitmek kötü mü?

En yakın arkadaşım şu an Kıbrıs'ta yapıyor, kantindemi ne çalışıyormuş, aklın varsa bedelli yap diyor ama ortam insan olarak normalmiş, harici gerisi geçim, komutan vs sıkıntılı sanırım.

Merhaba erkek arkadaşımın usta birliği istihkam savaş taburu çıktı. Bana biraz orası hakkında bilgi verebilir misiniz?

Konuyu okudumda iyiki yıllar önce şimdinin bir oyun laptopu parasına bedelli (kışlasız "0" gün) yapmışım. İşlemler 2 saat kadar sürdü, bulunduğum ildeki askerlik şubesinde, o süre bile zarar ziyan öyle diyim. Benim gibi bedelli yapan elemanın biride rütbeli biriyle tartışıyordu "senin karşında sivil var askerin yok" falan diye, imza atacak sırayla içeri alıyor arada bekliyor diye Ulan 2 saat duracaksın topu topu, "rütbeli ile tartıştım" diye askerlik anım olsun diye mi yapıyorsun nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…