Askerlik ile ilgili sorular

Boxer dar olur don bol olur sana don verecekler. Elinde yıkamanda bir sorun olmaz zaten sadece ter olur eşyalarında, her yerde durum farklı ben hudut karakolunda yaptım çamaşır makinesi 2 tane vardı normal evdekinden, bozuldu ikisi de elimde yıkamak zorunda kaldım.

Çorap da al bir kaç tane

O aşıları olacaksın zorunlu gibi bir şey, gribal enfeksiyon aşısı bir de tetanoz aşısı galiba isimleri tam hatırlamıyorum, Covid aşısı vuruyorlar mı bilmiyorum ben gittiğimde Covid de vurdular

Bu kadar kasmana da gerek yok, askerlik güzeldir, yeter ki emir almak zorunda gitmesin ve arkadaşlık becerilerin iyi olsun bunun dışındakiler küçük şeyler olur zaten
Benim kastığım tek konu şu an, aşı durumu. Bana iki tane o normal herkese vurulan, bilinen aşı dışında çaktırmadan covid-19 aşısı yapmalarından korkuyorum. Asla covid-19 aşısı olmak istemiyorum. Kişisel tercihim. :(

59.Hava ve Topçu Tugayı / Erzincan'da öyle hep kıbrıs çıkıyordu ben yaptım geldim gayet iyi yerdi gittiğim yer ustalık yemyeşildi açıkcası kıbrısta öyle bir yer bulmak zor tamamen şans :) Muhabere olarak yaptım 2021-3/B devrelerime selamlar :)

Yaptığım yer: İstihkam Savaş Taburu Kıbrıs/Dikmen :)
Yaklaşık 2 gün sonra ben de Erzincan'a gideceğim kısa dönem askerlik için, tavsiyeleriniz var mı hocam.

Çok uzun yazmışsınız. Okuyacak kişi çok azdır diye düşünüyorum.

Katılacağı tarih yol izninin bittiği gün olduğundan "katılacağı tarih" günü katılmanız gerekir. Ne öncesi ne de sonrası.

Askerlik süreniz sevk tarihinden itibaren başlar.

Çorap, boxer ve faniladan 5'er adet alın. Tıraş köpüğü ve tıraş bıçağı alın. Blue 3 Comfort (Kullan-At) öneririm. Çamaşır filesi, kirli torbası almanızı da öneririm.

Fermuarsız bot verecekler tabiki de. Bağcıklı olacak.

Cüzdan askılı olsun. Eğitimde düşürmezsiniz en azından.

Askerlik görevinizde başarılar. Hayırlı teskereler.
Önerdiğiniz Blue 3 Comfort kullan-at gerçekten sadece bir kerelik mi kullanıyoruz yoksa 3-5 kere kullanılıyor mu tanesi?

Yaklaşık 2 gün sonra ben de Erzincan'a gideceğim kısa dönem askerlik için, tavsiyeleriniz var mı hocam.
Genelde kıbrıs çıkıyor, yemeği devlet yapıyor gayet iyiydi eğitim baya sık olucak orda bilgin olsun yanına kesinlikle tuşlu telefon ama sd kartlı almanı tavsiye ederim müzik dinlersin en azından kulaklık al yanına sim kartını at gitsin cüzdana bakmıyorlar.

59.hava ve topçu tugayı / Erzincan'da öyle hep Kıbrıs çıkıyordu ben yaptım geldim gayet iyi yerdi gittiğim yer ustalık yemyeşildi açıkçası Kıbrıs'ta öyle bir yer bulmak zor tamamen şans :) muhabere olarak yaptım 2021-3/B devrelerime selam :)

Yaptığım yer: İstihkam savaş taburu Kıbrıs/Dikmen :)

Merhaba erkek arkadaşımın usta birliği istihkam savaş taburu çıktı. Bana biraz orası hakkında bilgi verebilir misiniz?

Konuyu okudumda iyiki yıllar önce şimdinin bir oyun laptopu parasına bedelli (kışlasız "0" gün) yapmışım. İşlemler 2 saat kadar sürdü, bulunduğum ildeki askerlik şubesinde, o süre bile zarar ziyan öyle diyim. Benim gibi bedelli yapan elemanın biride rütbeli biriyle tartışıyordu "senin karşında sivil var askerin yok" falan diye, imza atacak sırayla içeri alıyor arada bekliyor diye :) Ulan 2 saat duracaksın topu topu, "rütbeli ile tartıştım" diye askerlik anım olsun diye mi yapıyorsun nedir :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı