Askerlik nasıl ertelenir?

Askerlik çok sinir bozucu yer biri en son delirip başkalarına zarar verirse ne olacak zorunluluk kalkmalı.
Kimse kimseyi düşünmüyor zaten, ülkede bir ton olay oluyor kimsenin ipinde değil ki.
Herkes kendi maddi çıkarını düşünüyor, ölen olunca da yalandan bir vatan sağolsun.
Kimsenin kimseyi düşündüğü yok herkes bir şeyleri, birilerini şikayet edip duruyor.
Siz sanıyor musunuz onlar bizi seviyor, hayır. Aksine bir çok insan da bizden nefret ediyor.
Bu yüzden bizim dostumuz yok onlara ödenecek bir borcumuz hiç yok.
Zengin hayatını yaşasın diye, kadınlar daldan dala konsun diye, Arap şeyhleri parsel parsel arsa alsın diye bizi öne atıyorlar.
Sayıdan ibaretiz.
@Questerx, sınavsız ikinci üniversiteyi askerlik tecilinde kullanamıyorsunuz.
Şubeyi aradım öyle bir şey demediler.

Kimse kimseyi düşünmüyor zaten, ülkede bir ton olay oluyor kimsenin ipinde değil ki.
Herkes kendi maddi çıkarını düşünüyor, ölen olunca da yalandan bir vatan sağolsun.
Kimsenin kimseyi düşündüğü yok herkes bir şeyleri, birilerini şikayet edip duruyor.
Siz sanıyor musunuz onlar bizi seviyor, hayır. Aksine bir çok insan da bizden nefret ediyor.
Bu yüzden bizim dostumuz yok onlara ödenecek bir borcumuz hiç yok.
Zengin hayatını yaşasın diye, kadınlar daldan dala konsun diye, Arap şeyhleri parsel parsel arsa alsın diye bizi öne atıyorlar.
Sayıdan ibaretiz.
Geçen ultra lüks tatile gittim o da akraba sayesinde vs.
Adamlar yiyip içip atıyor, tabi bende aynısını yaptım fazla fazla aldım yiyip içip attım.
Bir kısım her şeyin en güzelini deneyimleyip hayattan keyif alırken bir kısım da her şeyin en kötüsünü deneyimleyip üç kuruşluk insanlara kölelik yapıyor.
Tabi ülkede garibanın garibana yaptığı zulmün boyutunu gördüğüm için bende diğer zenginlerin yaptığını yapmak istedim, sonuçta kimse benim babamın oğlu değil, üstte bahsettiğim gibi kimsenin kimseye saygısı ve sevgisi yok, olmak zorunda da değil aksine herkes birbirine düşman bu ülkede, vatan millet sakarya bunların hepsi göz boyama, fakirleri kandırma, manipülasyon sanatı işte.
Madem fakirsin, yalnızsın, kimsesizsin o zaman sistemin gübresi ol diyorlar.
Eh, kimse sütten çıkmış ak kaşık değil, sistem vahşiyse eleme sistemi de vahşi.

Son düzenleme:
@Questerx, tekrardan sınava girip bölüm fark etmeksizin, 4 yıllık bir bölüm kazanmalısınız.

@Questerx, tekrardan sınava girip bölüm fark etmeksizin, 4 yıllık bir bölüm kazanmalısınız.
Tecilin bitmesini az kaldı yapacak bir şey yok mecbur askere gideceğiz artık ne yapalım.
Kinimi tazeleyeceğim için bundan sonra daha art niyetli bir insan olma yolunda ilk adımımı atmış olacağım en azından.

AÖF kaydı yaptırıp erteleteceğim.
Ön lisans okumuştum, daha sonra 2 sene daha okuyor gözüktüm şimdi 4 senelik seçeceğim sınavsız tercih yapılabiliyor deniyor.

Öyle bir ülke ki bu sefer işe almada sorun yaşıyoruz, hiçbir zaman da memur yapmıyorlar.
Maaş desen o da üç kuruş, geçinmeni bekliyorlar.
Ondan sonra niye bunca şiddet haberi oluyor, sorun ortada.
Bu ülkede zenginler ve avrupalılar tıka basa yiyip yemek ziyan ederken birçok insan saçma sapan sebeplerin üst üste gelmesinden ötürü yaşamına son veriyor belki başkalarına zarar vererek gidiyor.

Ben şahsen çürük almak istiyordum birkaç psikolojik sorunlarım vardı kırmızı reçete ilaç kullanan birisiydim öncesinde askere gitmeden 4 sene öncesinde kendi isteğim ile bırakmıştım hala kalıntısı olmasına psikiyatr ilaçları kullanmak istemiyorum belki çürük alabilirdim ama ailem kız vermezler veya işe almazlar gibi şeyler söylediler zorla yolladılar. Zaten bu ülke de evlenmek bile lüks hale geldi doğru kadını bulmak vesaire bunlar atomu parçalamaktan daha zor şeylerdir konuyu dağıtmayayım.

Ben şahsen çürük almak istiyordum birkaç psikolojik sorunlarım vardı kırmızı reçete ilaç kullanan birisiydim öncesinde askere gitmeden 4 sene öncesinde kendi isteğim ile bırakmıştım hala kalıntısı olmasına psikiyatr ilaçları kullanmak istemiyorum belki çürük alabilirdim ama ailem kız vermezler veya işe almazlar gibi şeyler söylediler zorla yolladılar. Zaten bu ülke de evlenmek bile lüks hale geldi doğru kadını bulmak vesaire bunlar atomu parçalamaktan daha zor şeylerdir konuyu dağıtmayayım.
Kadın vermezler para vermezler üç kuruşa it gibi çalıştırırlar şu iklim yasası mevzusu yüzünden yediğimiz içtiğimiz gıdalara da böcek proteini koyacaklar böcek yedirecekler, ona lüks buna lüks der soğan ekmeğe şükür ederler, şebeke suyunu açsak ona bile devletin suyu deyip bizi mahrum bırakırlar eee geriye ne kaldı ki bizi borçlu tutuyorlar.

Askerlik çok sinir bozucu yer biri en son delirip başkalarına zarar verirse ne olacak zorunluluk kalkmalı.
Hayat adil değil, hiçbir zaman da adalet beklemem çünkü çocukça bir kavram.
Doğanın bize adalet borcu yok, güç kimdeyse onun sistemi bizi kullanır ve sömürür.
Biz ise hiçbir şey yapamayız, belli başlı istisnalar dışında.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı