Askerlik nasıl tecil ettirilir?

0x91

Hectopat
Daha fazla  
1740493130064.png

Ne yapmam gerektiği hakkında fikrim yok. Liseyi açıktan bitirdim bu sene YKS'ye girme düşüncem yoktu ama askerliği tecil ettirmek için 2 senelik açıktan üniversite okuyabilirim veya başka yöntemi var mıdır üniversite okumadan nasıl tecil ettirebilirim?

Eki Görüntüle 2432674

Ne yapmam gerektiği hakkında fikrim yok. Liseyi açıktan bitirdim bu sene YKS'ye girme düşüncem yoktu ama askerliği tecil ettirmek için 2 senelik açıktan üniversite okuyabilirim veya başka yöntemi var mıdır üniversite okumadan nasıl tecil ettirebilirim?

Okul kaydın olursa onlar tecil edecek. Mezuna kalsan sorun olmaz, kendin uzattırabilirsin şubeden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer okul kaydın olursa otomatik yapılıyor, yapılmazsa gidip şubeden yapacaksınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okul kaydın olursa onlar tecil edecek. Mezuna kalsan sorun olmaz, kendin uzattırabilirsin şubeden.

Lise diploması ile tecil edebilirsin. Üniversitede kaydın olursa kendileri tecil atıyolar zaten.

Eğer okul kaydın olursa otomatik yapılıyor yapılmazsa gidip şubeden yapacaksınız.

Ben 2 sene sonra falan anca üniversiteye anca gidebilirim. Şimdi anladığım, şubeye diplomamla gidip tecil ettirebiliyorum. Peki kaç sene ettirebiliyorum?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı