Askerlik nasıl tecil ettirilir?

22 yaşına kadar uzatabiliyorsun tecil ile. Askeri şubeye müracaat et.
21-22 yaş benim için kafidir hocam, eğer o kadar uzatabiliyorsam.
@sh6ke e-Devlet üzerinden yapılıyor ama yakın derseniz Askerlik Şube'den yapabilirsiniz.
Askerlik şubesi yakın sorun yok ama e-devlet üzerinde günlerdir bakıyorum öyle bir bölüm bulamadım hocam, link var mı acaba?
3 yıl önce falan yaptırdım tam hatırlamıyorum. Lise diploması olması lazım, e-Devlet'te var.
Teşekkür ediyorum hocam.
Sadece diploma lazım, orijinal olan. Fotokopi değil.
Hocam e-devlet üzerinden alınmış fotokopi olmaz mı?

Askerliğim bölümünde tecil kısmı gözükmüyor hocam, 6 ay 12 gün gibi bir süre kaldığından bahsediyor sadece.

Nüfusa kayıtlı olduğum değil de ikametgâh adresime bağlı olan askerlik şubesinden tecil ettirebilir miyim?

Keşke öyle bir imkanım olsa hocam.

Hocam açık lise mezunlarının diploması askeriyenin sisteminde gözükmeyebiliyor. En yakın askeri şubeye diplomanız ve kimliğiniz ile gidin onlar size yardım edecektir.

Askerlik şubesi yakın sorun yok ama e-devlet üzerinde günlerdir bakıyorum öyle bir bölüm bulamadım hocam, link var mı acaba?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle bir video var. Buradan yapabilirsiniz. Ben askerliği yapalı 2-3 yıl olduğundan link gelemiyor maalesef 😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı