Askerlik tecil ettirme

mbboyun

Kilopat
Bugün askerliği tecil ettirmeye gittim. Belgemi verdim. Oraya yazı asmışlar şunları e-Devlet'ten yap diye. e-Devlet'ten askerliğimi erteletmek istiyorumu seçtim. Karşıma yeşil tikli bir mesaj sayfası çıktı. “15 gün… “ diye başlayan yazı çıktı. Şu an ne yazdığını unuttum. Kadına gösterdim. 15 gün içinde olacak mı dedi ne dedi çok dikkatle dinlemedim, unuttum. İşiniz tamam dedi. Şimdi tekrar e-Devlet'ten girdim. Hala daha yoklamanın tamamlamanız için kalan gün süresi 12 gün yazıyor. Altında da hala askerlik yapacağım ve tecil ettireceğim diye 2 seçenek var. Şimdi hemen alttakini seçip denemedim ne olur ne olmaz diye konu açayım dedim. Bilgilendirirseniz sevinirim.

IMG_0687.jpeg

IMG_0688.jpeg

Yaptım. 15 iş günü sonrası mı gözükecek şimdi? Askerliğim sekmesinde hala daha yoklamayı tamamlamanız için kalan gün sayısı 12 gün yazıyor. Sıkıntı çıkmaz herhalde?
Eki Görüntüle 2057824
Hayır hiç bir problem yok yoğunluğa göre 1-5 iş günü içerisinde orası düzelecektir.

kanka ben lise mezunuyum tecil ettirmek istiyorum şubeye gittim çok sıra vardı ordaki adama sordum tecil için bana ocakta gel dedi ama yoklama 31 aralıkta bitiyo ben yoklama kaçağı sayılıcağım bilgin var mı bu konu hakkında ve bende askerliği erteleme seçeneği çıkmıyor neden?

Kanka ben de bugün tecil ettirdim ekranda da erteleme başvurunuz alındı diye yazı çıktı yazıyı da ss aldım fakat askerlik sekmesine girdiğimde hala alt tarafta askerliğimi yerine getirmek istiyorum veya tecil ettirmek istiyorum diye seçenek çıkıyor başvurum onaylandı mı? Seninki kaç günde düzeldi

Kanka ben de bugün tecil ettirdim ekranda da erteleme başvurunuz alındı diye yazı çıktı yazıyı da SS aldım fakat askerlik sekmesine girdiğimde hala alt tarafta askerliğimi yerine getirmek istiyorum veya tecil ettirmek istiyorum diye seçenek çıkıyor başvurum onaylandı mı? Seninki kaç günde düzeldi.
8 gün geçmiş daha yeni gördüm. Yanlış hatırlamıyorsam konuyu açtıktan 1 gün sonra falan e-Devlet'te gözükmüştü. Büyük ihtimal seninki de düzelmiştir. Başka biri bunun için konuya girdiğinde görsün birkaç gün içinde e-Devlet'te tecil ettirildiği gözüküyor. Yani benimki öyle oldu.

8 gün geçmiş daha yeni gördüm. Yanlış hatırlamıyorsam konuyu açtıktan 1 gün sonra falan e-Devlet'te gözükmüştü. Büyük ihtimal seninki de düzelmiştir. Başka biri bunun için konuya girdiğinde görsün birkaç gün içinde e-Devlet'te tecil ettirildiği gözüküyor. Yani benimki öyle oldu.
Kanka döndüğün için yine de sağ ol; başvurudan 3-4 saat sonra düzeldi ardından 2 gün sonra da tescilim başvurum onaylandı boşuna stres yapmışım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı