Askerlik tecili bozma

Hocam geçen ayı kaçırdığıma göre bugün yoklama yapsam o zaman önümüz de ki kasım gidebilirim herhalde ihtiyaca göre.

Böyle bir şey olabilecegini zannetmiyorum dostum. Benim bildigim kadarıyla en erken şubatta gidebilirsin.
Ben Temmuz'un başında bitirdim tecil işlemlerimi başvuru ekranında en erken gidebilecegim kasım görünüyordu. Siz 31 agustosu geçirdiniz bundan ötürü Kasım'da ve kasım'dan sonra gelen şubata kadar ara celplerde gideceginizi düşünmüyorum bunu başvurunun son evresinde görüyorsun.

Böyle bir şey olabilecegini zannetmiyorum dostum. Benim bildigim kadarıyla en erken şubatta gidebilirsin.
Ben Temmuz'un başında bitirdim tecil işlemlerimi başvuru ekranında en erken gidebilecegim kasım görünüyordu. Siz 31 agustosu geçirdiniz bundan ötürü Kasım'da ve kasım'dan sonra gelen şubata kadar ara celplerde gideceginizi düşünmüyorum bunu başvurunun son evresinde görüyorsun.
Hocam böyle bir şey yaptım test falan yaptırmadı son durum : Askerlik yoklama işlemleriniz, engel durumunuzu bildirir geçerli sağlık kurulu raporunuza göre Milli Savunma Bakanlığınca gerçekleştirilecektir.

yanlışlık yok değil mi?

Dosya Ekleri

• bandicam 2022-09-22 13-27-02-802.jpg
    bandicam 2022-09-22 13-27-02-802.jpg
    114,1 KB · Görüntüleme: 127
aile hekimine git orda askere gitcem muayene olacam de sana belge verecek düz taban falan bakıyor bu işlemi yaptıktan 2 gün sonra e devlet ustunden diğer işlemi yapacan.
Askerlik yoklama işlemleriniz, engel durumunuzu bildirir geçerli sağlık kurulu raporunuza göre Milli Savunma Bakanlığınca gerçekleştirilecektir. böyle bir yazı çıktı test vermedi

aile hekimine git orda askere gitcem muayene olacam de sana belge verecek düz taban falan bakıyor bu işlemi yaptıktan 2 gün sonra e devlet ustunden diğer işlemi yapacan.
yeşil ışık yandı yanlış yaptım sanırım neden test vermedi?

Hocam böyle bir şey yaptım test falan yaptırmadı son durum: Askerlik yoklama işlemleriniz, engel durumunuzu bildirir geçerli sağlık kurulu raporunuza göre milli savunma bakanlığınca gerçekleştirilecektir.

Yanlışlık yok değil mi?

Dostum bende böyleydi. Sende farkli bir sorun teşkil eder mi bilmiyorum açıkçası 1.yi tamamladiktan sonra 1 gun sonra saglik ocağında muayene oldum aksamina sisteme düştü. 1 gun sonrada mudurluk onayladi 3'u tamamlaninca bu sayfaya giremiyorsun askeri hizmet tercihini yapiyorsun bitti sonra baska bir şey yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220922-133312_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20220922-133312_WhatsApp.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 132
Dostum bende böyleydi. Sende farkli bir sorun teşkil eder mi bilmiyorum açıkçası 1.yi tamamladiktan sonra 1 gun sonra saglik ocağında muayene oldum aksamina sisteme düştü. 1 gun sonrada mudurluk onayladi 3'u tamamlaninca bu sayfaya giremiyorsun askeri hizmet tercihini yapiyorsun bitti sonra baska bir şey yok.
Hocam çok çok kusura bakmayın son kez soracağım ilk işlemli fotoğrafı yani yükümlü yoklama başvurusu tamamlandı yeşil ışık yanan asal yoklama başvurusu iptal edilir mi daha sadece 1. yeşil ışık yanmakta onu sıfırlamak istiyorum iptal edip

bu asal yoklama başvurusunu iptal etme şansım olur mu yeşil ışık yanan yerleri?

Son düzenleme:
Hocam çok çok kusura bakmayın son kez soracağım ilk işlemli fotoğrafı yani yükümlü yoklama başvurusu tamamlandı yeşil ışık yanan asal yoklama başvurusu iptal edilir mi daha sadece 1. yeşil ışık yanmakta onu sıfırlamak istiyorum iptal edip.

Bu asal yoklama başvurusunu iptal etme şansım olur mu yeşil ışık yanan yerleri?

Yoklama başvurusu sayfasına girip güncelleme seçenegi var mı bir kontrol eder misin ben hatırlamıyorum tam.

Yoklama başvurusu sayfasına girip güncelleme seçenegi var mı bir kontrol eder misin ben hatırlamıyorum tam.
güncelleme varmış tekrardan yapabilir miyim yeşil ışık yanmıştı ama

şimdi anladım hocam tekrardan yapabilirim işlemi sağolun var olun iyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı