Askerlik yapıldığı halde durum belgesinde terhise tabidir yazıyor

Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba, askerliğimi yapıp geldim. 15/03/2023 tarihinde terhis tarihim. Askerlik durum belgemde halen 15/03/2023 tarihinde terhise tabidir yazıyor, ek olarak e-Devlet'e yeni bir başlık gelmiş "askerliğim" diye oraya baktığımda da "şu anda silah altında bulunmaktasınız." yazıyor. Askerliğini tamamlamış arkadaşlardan bilgi almak için sormak istedim acaba bu durum biraz geç mi düzeliyor?

Sorun duzeldi mi? e-Devlet'ten guncelleme yaptilar mi? Terhis tarihim 02.04 olmasina ragmen hala silah altindasiniz yazisini gormek cok canimi sıkıyor :) bir de galiba yol ucreti hala asker gorundugumuz icin yatmiyor.

Sorun duzeldi mi? e-Devlet'ten guncelleme yaptilar mi? Terhis tarihim 02.04 olmasina ragmen hala silah altindasiniz yazisini gormek cok canimi sıkıyor :) bir de galiba yol ucreti hala asker gorundugumuz icin yatmiyor.
Henüz düzelmemiş. Yol ücretine şu ana kadar bakmak aklıma bile gelmedi açıkçası, nereden bakacağımı da hatırlayamadım zaten.

Teşekkürler, e-Devlet ile PTT üzerinden yapılan kurum ödemeleri sorgulama hizmetinden faydalanabilirsiniz.
Sistemde yoğunluk varmış bakamadım. Bildiğim kadarı ile açtırdığın ya da vermiş olduğun Ziraat hesabına yatıyor ama bana da yatmadı sanırım henüz. Bizde olay biraz da farklıydı. Doğu tarafını karşılıyor, Batı'yı karşılamıyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı