Nasıl hallettiniz?Yanlışlıkla askerlik yoklama başvurusu yaptım. Halihazırda üniversite okuyorum. Fakat askerliğim tecil olmamış. 2 ay 4 gün süre veriyor. Bunu nasıl iptal edebilirim veya düzeltebilirim?
Eki Görüntüle 1992661
Askerliğe gittim düzelttiler. 9 yıl tecil ettirdimNasıl hallettiniz?
Ben de bu gece aynı hataya düştüm, mezun senemdeyim daha ilk senem haftaya pzt gidicem hocam stressi en son ne zaman bu kadar hissettim hatırlamıyorum. Sorun çıkarmazlar umarım.Askerliğe gittim düzelttiler. 9 yıl tecil ettirdim
Ben e devletten bağlı olduğum askerlik şubeyi aradım, onlara sordum ne yapıcam diye. Lise diplomanı al git tecil ettir askerliğini dediler, en yakın şubeye gittim diplomamla tecil ettirdim. Yapamıyoruz falan demediler. Önce arayın siz de konuşun ardından zorluk çıkarıyorlarsa başka şubeye gidebilirsiniz. Biraz zaman geçmiş ama gelecekte de okuyan olursa diye yazmış olayım. Siz çözdünüz umarım.Merhaba maalesef bende o hataya düştüm askerlik şubesine gittim memur abi olmaz dedi bir hafta bekle dedi siz nasıl halledebildiniz adam iptal falan edemiyor galiba açıkladık durumu artık o mu yardımcı olmak istemedi bilmiyorum.
Ben de gittim normalde lise diplomasını yükleyip tecili kendimiz e devletten yapıyormuşuz memur abilere Durumu anlattım( bu sefer farklı bir memur vardı)muayene olmayınca sisteme düşmüyormuş dilekçe imzalatıyorlar onu da askerlik şubesindeki komutana imzalatıyorsunuz sonrasında tecili yapıyorlar. Çözdük şükür daha da düşmem bu hataya.Ben e devletten bağlı olduğum askerlik şubeyi aradım, onlara sordum ne yapıcam diye. Lise diplomanı al git tecil ettir askerliğini dediler, en yakın şubeye gittim diplomamla tecil ettirdim. Yapamıyoruz falan demediler. Önce arayın siz de konuşun ardından zorluk çıkarıyorlarsa başka şubeye gidebilirsiniz. Biraz zaman geçmiş ama gelecekte de okuyan olursa diye yazmış olayım. Siz çözdünüz umarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.