Hocam 1 ay sonra tedavi olmaya gideceğim, sizce hangi tarihte askere giderim?hocam sen daha öncede bunla alakalı konu açmıştın diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzelt. Anladığım kadarıyla kafan baya bi karışık bir sürü soru işareti var, en iyisi askerlik şubesine git, şubeye gidersem beni alıkoyarlar diye bi düşüncen varsa öyle bişe yok endişelenme sonuç olarak devlet dairesi. (Arkadaşım korkardı gitmeye)
Bağlı olduğun askerlik şubesine gidip konuşman gerekiyor dostum, sen işleri karıştırmışsın biraz.Tecildeyken askerlik yoklaması için başvurup sonra vazgeçmiştim fakat beni arayıp bunu tamamlaman gerek dediler. Otomatik iptal olmuyor dediler ama internette herkes iptal oldugundan bahsetmiş, anlamadım.
Hocam sen daha önce de bununla alakalı konu açmıştın diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzelt. Anladığım kadarıyla kafan bayağı bir karışık bir sürü soru işareti var, en iyisi askerlik şubesine git, şubeye gidersem beni alıkoyarlar diye bir düşüncen varsa öyle bir şey yok endişelenme sonuç olarak devlet dairesi. (arkadaşım korkardı gitmeye)
Otomatik iptal üniversite kaydınız devam ederken ya da sunduğunuz bir sağlık raporu gibi durumlarda otomatik olarak ertelerler, fakat ne olduğunu tam anlayamadım garip bir duruma benziyor biraz daha detay verir misin hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.