Askerlikte ne zamana kadar tecil verilir?

Makaleler
9
Yer
Detroit
Arkadaşlar 19 yaşına yeni girdim, 12. sınıfım. Kasım'da askerlik şubesine gittim, tecil için ocak sonu tekrar gel dediler. Araştırmalarıma göre bu tecil olmuyor da erteleme oluyor, yani bundan sonraki yoklamada eğer bir lisede/ünide öğrenim görmezsem hemen askerliğe sevk işlemleri yapılacakmış. Sizce ocak sonunda şubeye gittiğimde tecili ne zamana kadar uzatırlar?

Arkadaşlar 19 yaşına yeni girdim, 12. sınıfım. Kasım'da askerlik şubesine gittim, tecil için ocak sonu tekrar gel dediler. Araştırmalarıma göre bu tecil olmuyor da erteleme oluyor, yani bundan sonraki yoklamada eğer bir lisede/ünide öğrenim görmezsem hemen askerliğe sevk işlemleri yapılacakmış. Sizce ocak sonunda şubeye gittiğimde tecili ne zamana kadar uzatırlar?
Ben okul diplomamla tecil ettirmiştim 2028 kadar ertelediler sizinkini de öyle yapabilirler.

Mezun olduğunuz lise düz ise en erken 22 yaşında asker olursunuz örnek veriyorum liseden mezun oldunuz 20 yaşında askerliğinizi tecil ettirdiniz 2 yıl tecil hakkınız bitti o tecilinizin bittiği yılın sonuna kadar yoklamanızı yaptırmanız gerek yaptırmazsanız yoklama kaçağı olursunuz harici bir şey olmaz yoklamanı yaptırmadığın her gün için 10 tl para cezası alırsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı