Askerlikte torpil var mı?

2018 de askere gittim. Uzman alımı için tanıtıma geldiler. Boy-kilo oranım tutmuyordu, tanıtıma gelen komutana durumu anlattım. "Sen başvur gerisini biz hallederiz" dediler. Başvurdum ve elendim. 😅

Daha sonra tekrar başvurdum. Ankara'dan Antalya'ya gittim sınavlar için. 4 kilo fazlasın deyip tekrar elediler.

Terhis oldum ve bir daha da askeriyenin önünden bile geçmedim.

Geçenlerde kuzen gitti. Seçildi ve eğitime katıldı. 1-2 ay dayanamadı döndü. Sivilde yapacak birşey kalmadıysa ve kaybedecek birşeyin yoksa askerlik ancak o zaman meslek olarak yapılabilir bu ülkede.

Son düzenleme:
Askerlikte veya JÖH, PÖH gibi yerlerde torpil var mı?
Askerlikte kuzenim bizzat tanıdığı vasıtasıyla çürük raporu aldı. Gitmedi askere , PÖH de de arkadaşım 1.5 kilo eksik çıktığı için tanıdık soktu araya girdi. JÖH ü bilmiyorum.
Türkiye sınırları içerisinde torpil olmayan herhangi bir yer de zannetmiyorum özellikle devlet kademelerinde.

Torpilden kastın nedir? Atandıktan sonra çalışma hayatında ki torpil mi? Başvururken mülakat torpili mi?

Başvuru esnasında ki mülakatta %1000 olarak şahitliğimle beraber var. Lakin içeride kalamadı bile zorluk ve içeride ki kayırmaya dayanamadı istifa etti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı