Askerlikten bunalmak

Behlüls

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, şu an da haberci olarak askerliğimi ifa ediyorum, safagim 50 ama o kadar bıktım, sıkıldım ki kalbimde boyle ağrı oluyor. Sanki bitkinim, ustumde tonlarca sorumluluk var, basımdaki komutan Full baski uyguluyor. İyice bıktım. Anlatabileceğim, sizden ricam tavsiyesi olan varsa yalvaririm soylesin, özellikle benim gibi tecrübe yaşamış ama bitirmiş kişiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her düşüncede biter abim, iyi düşün. Çok zor bir ihtimal ama hobi edin. İnternete erişimin var anladığım kadarıyla e-kitap, dergi vs. okuyabilirsin.

Merhaba, şu an da haberci olarak askerliğimi ifa ediyorum, safagim 50 ama o kadar bıktım, sıkıldım ki kalbimde boyle ağrı oluyor. Sanki bitkinim, ustumde tonlarca sorumluluk var, basımdaki komutan Full baski uyguluyor. İyice bıktım. Anlatabileceğim, sizden ricam tavsiyesi olan varsa yalvaririm soylesin, özellikle benim gibi tecrübe yaşamış ama bitirmiş kişiler.
Iletişimin iyi olduğu bir komutanla konuş derim. Bende santralciydim karakol komutanımla konuşmuştum ve son 30 gün görevden düşmüştüm çarşı izni falan derken tezkeremi almıştım. Yada baktın ki işin içinden çıkamıyorsun çarşı iznini kullan ve derhal alaya git alay komutanı ile görüşmeyi dene. Ben her ikisinide yaptım ve olumlu sonuç almıştım.

Ben amm deydim, komutanlarla aram cok iyiydi, kahve icip satranc oynuyorduk. Bazisi laptop getiriyordu back seat yapip izliyordum CoD falan oynarlarken. Çoğu bitmiş zaten çok takma kafana artık

Ben 2kişi kaliyorum konutçuyum söylersem de göndermeyegecklerdir başımdaki uzman baya baskin kisi napmam gerektiğini bilmiyorum gercekten tavsiyelerini varmi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı