Askerlikten sonra yıprandım

Ben hastalığım yüzünden muaf oluyormuşum kurtuldum.

Arkadaşlar çürük alın yine gitmeyin. Benim size tavsiyem budur. Ben Genelkurmay'da askerlik yaptım fakat şunu gördüm silah eğitim fasa fiso. Gideceğinizde rütbelilerin ayakçısı olacaksınız.
Curuk iste sıkıntı olmaz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşünsenize piyasa analizi gerektiren veya teknoloji ile ilgili bir işte çalışıyorsunuz ve paranız yetmediği için mecburen 6 ay gidiyorsunuz, o 6 ayda o kadar çok yeni gelişme olabilir
Obez olun gitmeyin ciddiyim çürük alana kadar öyle kalın sonrasında verin kolunuzu bacağınızı kırmaktan iyidir.

Ben hastalığım yüzünden muaf oluyormuşum kurtuldum.
Kilomdan muaf oluyorum bende şu anda.

Ben düz taban olabilirim inşallah da düz tabanımdır da hayatımdan 6 ayı kurtarmış olayım.

Siyasal İslam derken? Ne gördünüz tam olarak?

Revirciydim keke ).

Amasya'nın köyden farkı yoktu.

Öncelikle selamünaleyküm hocam ben daha askere gitmedim ama bir şey sormak istiyorum dediğiniz kadar kötü mü ve öğrenme güçlüğü olan biri gitmese oluyor mu çünkü gerçekten çok şeyden tiksiniyor, korkuyor ve utanıyorum kısaca anksiyete bozukluğu olan biri gitmekte zorunlu mu?

Askerlik nasıldı hocam kısa bir şekilde anlatır mısınız? 8 ay sonra bence yolcuyumda.

Çürük alma durumunuz varsa hiç düşünmeden çürük alın. Vatan hizmet cart curt hikaye. Oraya gideceksiniz ilk ay sadece yürütecekler. Yeminden sonra bir atışa gidersiniz. Çogu kişi o zaman ilk ve son kez kendine zimmetli G3'ü görür. 200 kişide bir kişi biksi alır. O silahları temizleme partisi falan yapılıyorsa haftalık silahınızı tutabilirsiniz. O da başa derttir ama. Harbiyi iyi kullanmak gerekiyor tetik dibindeki boşluğa uzman çavuş parmağını sokar kir çıkarsa suratına sürer yağı.

Kısaca yapacagınız maksimum askerlik bundan ibaret. He muhafız falan olursanız ayrı tabii. Ancak ne olursanız olun askerlik amelelik komutanlara ayakçılık yapmak durmadan temizlik mıntıka yapmaktan ibarettir.

Yarbay geliyor diye taburun merdivenlerindeki buzları kırdırırlardı. Tuğgenerallerin evini önünde esas duruşta kıpırdamadan nöbet tutmak falan vs hep boş iş. Komutanların kölesi gibi bir şeysiniz orada. Onların egolarını hoş tutma görevlerini yaparsınız.

Altın kural tek yıldızlılardan uzak durun. Tegmenler beladır. Çoğu yeni yetme olduğu için egoist ve karakter sıkıntısı olan insanlardır.

Ah anılarım canlandı. Kıbrıs'ın yazında cayır cayır yanıyorduk. Her hafta yüksek rütbeliler denetime geliyordu. Bir de Kıbrıs'ın bir karakolu var şimdi ismini vermek doğru olmaz sırf manzarası güzel diye yüksek rütbeliler eşleri ile geliyordu. Bu arada yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum. Gayet iyi özetlemişsiniz.

Askerde çok rütbe gördüm. En kral adamlar genelde Yüzbaşı oluyor. Yüzbaşı askeri çok sever.

Son düzenleme:
Askerlik 1990larda sona erdi beyler. Artık askerlik dediğiniz şey tam olarak konu sahibinin tarif ettiği şey. Sadece biten askerlik mi peki? Hayır. Bu milletin aklıyla, namusuyla, şerefi ile oynadılar. Cahil bıraktılar, gençleri alkole sigaraya cinsel ilişkiye ittiler. Erişkin insanları hayattan soğutup psikolojilerini bozup hepsini cahil bırakıp gelecek nesilleri de kötü biçimde yetiştirmelerine vesile oldular. Türk milletinin hali hazırdaki durumu hiç hayra alamet değil. Dünyadaki belkide en şerefli milletken en alt tabakaya düşmüş bir milletiz. Halkın bütün kesimleri her meslek grubu her yaş her cinsiyet her ideoloji sahibi bozuldu. Resmen kuzey koreliler gibiyiz. Bazen düşünüyorum da, belki onlar bizden daha şereflidir.

Hastalığım yüzünden muafım hocam 2024 Ocakta askerlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…