Aşkı tadın

Hayatımıza giren hemen hemen herkese doğru insan sıfatı yüklemeye çok fazla meyilliyiz.
Bu yüzden yersiz üzüntüler ve hayal kırıklıkları yaşıyoruz birçoğumuz.
İki insanın birbirinden hoşlanması çok olağan bir durum ama bunun aşka evirilmesi nadiren gerçekleşiyor.
Sen ona karşı sevgi beslediğin zaman o sana beslemiyor
o beslediğin de sen beslemiyorsun.
Kısaca günümüzde insanların tek amacı elde etmek olmuş.
Kişisel ego tatmini adına insanların kalbini kırmayı kendilerine hak görüyorlar.
Sizin durumunuza gelecek olursak da eğer gerçekten seviyor olsaydınız her ne yaşamış olursanız olun ona karşı terbiyenizi bozmazdınız.
Hı tabi herkesin sevgisini gösteriş şekli farklıdır ama işin içine terbiyesizlik girdiği zaman olay bundan öte bir boyuta geçiyor.
Bu yüzden sizin hissettiğiniz duygu yoğunluğunun aşk acısı olarak nitelendirilemeyeceğini düşünmekteyim yine de ne hissettiğinizi en iyi siz bilirsiniz.

İyi akşamlar~

Böyle bir derdim olmadığı ve olamayacağı için kendimi şanslı buluyorum. Aşık kelimesinin anlamını da biliyorum sayılmaz ama öyle olduğu söylenilen insanlara bakınca gördüğüm şey: Zayıf, ince, kolay, püf, kolay kontrol ve eğlence amaçlı kullan at potansiyele sahip yaratık, vs. Ayrı eten amaç ne neden ne sonuç ne? Çoğu kişinin kendince kendini inatla buna( yok ben şöyle yok ben böyle ben her şey yaparım ölürüm bile ay ay) şartladığını ve kendince böyle bir isim koyduğunu düşünüyorum çok fazla aşk meşk romantizm çift mift filmi izliyorlar etkileniyorlar falan.

Sahip olmak için sahip olunan
Yapmak için yapılan
Almak için alınan
O kadar çok şey var ki.
Gösterişli diye adlandırdıkları hayatları yaşamak için karakterlerinden, kendilerine duydukları saygıdan,
en önemlisi de kendilerinden vazgeçiyorlar.
Bu hayata bir kez geliyoruz aksi kanıtlanmadığı için böyle kabul ediyorum.
Hayata bir kez geliyorken gereksiz şaşalı şeylerle doldurmak yerine mutlu edecek mütevazi şeylerle doldurmak daha güzel hissettirecektir. O yüzden belki de doğru olanı yapıyorsunuzdur sadece bakmak yapılması gereken olabilir. ^^

Aşkı taddık da ne oldu? Karşılıksız olunca zor oluyor be.

Hiç aşık olmadım şu zamana kadar belki birgün denerim.

Yaşınız 15 mi?
Ayrıca kızı seviyorsan niye sövüyorsun?
Yaşım 22.
Bir kere daha ayrılmıştım zaten yine gelir bana diye öyle de oldu. İkinci defa kıskançlıktan ayrılmak istediğimi söyledim. O bir konuşalım demişti, Ben dinlemedim tabii başkası mı yok hayatta diye kıskançlık krizim ikide bir artacak diye. Zaman geçince pişman olduğumu farkettim oturup düşününce ama iş işten geçmişti. Bu sefer de o bana yol verdi çocuk oyuncağımı bu iş diye. Ama şu an iyiyim daha. Bir sonraki ilişkilerimde önce bir oturup düşünücem kıskançlık krizlerini girip insanların kalbini krımadan. Küfür olayına da gelirsek o artık istemediğini dile getirince bir anda ağzımdan kötü kelimeler çıktı ve engelledim. Yapmamam lazımdı pişman da oldum ama. Yapacak bir şey yok tekrardan özür diledim kelimelerim için kendine iyi bak dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…