Miellaee
Hectopat
Hayatımıza giren hemen hemen herkese doğru insan sıfatı yüklemeye çok fazla meyilliyiz.
Bu yüzden yersiz üzüntüler ve hayal kırıklıkları yaşıyoruz birçoğumuz.
İki insanın birbirinden hoşlanması çok olağan bir durum ama bunun aşka evirilmesi nadiren gerçekleşiyor.
Sen ona karşı sevgi beslediğin zaman o sana beslemiyor
o beslediğin de sen beslemiyorsun.
Kısaca günümüzde insanların tek amacı elde etmek olmuş.
Kişisel ego tatmini adına insanların kalbini kırmayı kendilerine hak görüyorlar.
Sizin durumunuza gelecek olursak da eğer gerçekten seviyor olsaydınız her ne yaşamış olursanız olun ona karşı terbiyenizi bozmazdınız.
Hı tabi herkesin sevgisini gösteriş şekli farklıdır ama işin içine terbiyesizlik girdiği zaman olay bundan öte bir boyuta geçiyor.
Bu yüzden sizin hissettiğiniz duygu yoğunluğunun aşk acısı olarak nitelendirilemeyeceğini düşünmekteyim yine de ne hissettiğinizi en iyi siz bilirsiniz.
İyi akşamlar~
Bu yüzden yersiz üzüntüler ve hayal kırıklıkları yaşıyoruz birçoğumuz.
İki insanın birbirinden hoşlanması çok olağan bir durum ama bunun aşka evirilmesi nadiren gerçekleşiyor.
Sen ona karşı sevgi beslediğin zaman o sana beslemiyor
o beslediğin de sen beslemiyorsun.
Kısaca günümüzde insanların tek amacı elde etmek olmuş.
Kişisel ego tatmini adına insanların kalbini kırmayı kendilerine hak görüyorlar.
Sizin durumunuza gelecek olursak da eğer gerçekten seviyor olsaydınız her ne yaşamış olursanız olun ona karşı terbiyenizi bozmazdınız.
Hı tabi herkesin sevgisini gösteriş şekli farklıdır ama işin içine terbiyesizlik girdiği zaman olay bundan öte bir boyuta geçiyor.
Bu yüzden sizin hissettiğiniz duygu yoğunluğunun aşk acısı olarak nitelendirilemeyeceğini düşünmekteyim yine de ne hissettiğinizi en iyi siz bilirsiniz.
İyi akşamlar~
Evet, Aşkı tadın aşkı tatmaktan korkmayın benim gibi. 5 gün önce 3 aylık ilişkim bitti. 3 aylık değil de sanki senelerdir birbirimizi tanıyor gibiydik. Çok yanlış yaptım. Belki de onu kaybedebileceğimi düşünmeden yaptım. Çocukca davranıp ondan ayrılmak istediğimi söyledim küfürler edip. Ve eşek gibi de pişman oldum. Aşık olduğumu ayrılınca anladım ondan. Aşkı tadın ve aşk acısını tadın. Bu sizi diğer ilişkilerinizde daha sağlıklı olmaya itiyor.