Aşkıma olan felsefi yaklaşımım

• Konuyu başlatan XAX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 695

XAX

Decapat
Tanışalı 7 ay oldu. Şu an ise aklım hayalim olmayan bir aşka yelken açıyordum. İlk kez bana baktığını gördüm, göz göze geldiğimizi gördüm, aslında çok güzelmişsin, bu zamana kadar nasıl fark edemedim bilmiyorum. Artık inancımı kestiğim aşkın yeniden doğuşunu izliyordum. Gerçekten bir insanı görünüş ile değilde içiyle sevdim. Biliyordum kafan çok karışık, neler yaşadığını bilmiyorum ancak ağır şeyler yaşadığından eminim. Ancak İnsan kendine sormalı "En büyük dert benimki mi ?". Bazen düşündüm şu kısa gençliğimi böyle saçma sapan aşklar ile mi geçecek diye, en azından milletin arkasında koşup koşuşturmadık, bir ayda 3 sevgili değiştirmedik ya mutluyum. Anlayacağın durum bu. Ben senin gözlerinin içine bakarken utanıyorum, ben seninle konuşurken tutuluyorum, ben var ya ben senin kokunu aklımdan çıkartamadım. Kısa çöpüz biz, uzun çöpte hakkımız vardır da gözümüz yoktur. Adım gibi eminimki yazdıklarım bir gün unutulur gider ama hatırlaman yeterli satırlarımı. Emin ol ki çok sevdim emin ol ki tertemiz sevdim. #lisemesaisi

1a23957319e7186817220cca86f8c5b4.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı