Aşkın yaşı olur mu?

Aşık olmakta sıkıntı yok ama küçük yaşta kadın/erkek ile ondan 30 yaş büyük kadın/erkek evliliği bana garip geliyor. Aklıma aşktan çok para ya da ün geliyor aslında. Ama önyargı pek doğru değil.
Katılıyorum. Zaten aşkların %90'ı paradan ibaret. Aşka güvenmiyorum.

Aşk dediğimiz şey o kadar basit değil. Günümüzde iyice basitleştirildi, milletin ağzında oyuncak oldu. Ben onlarınkinin de aşk olduğunu düşünmüyorum. Ünlülerin çoğunun aşk denen şeyle alakası yok. Aşk denen şeyi bulmak çok zor olmalı. Biz çoğu zaman bunu başka şeylerle karıştırıyoruz bence.

Aşk denen şey biraz akıl dışı bir iş olduğu için, birbirine yakınlık duyacak kişilerin bu işi bilinçliyken sürdürmeleri en doğru yol olacaktır. Bu iş tek taraflı olmaz. Ama 10-15 yaşında bir kıza sulanıp da aklını çelen zırtolar konu dışıdır. İnsan 10-15 yaşında bir kızı elbette sevebilir ondan hoşlanabilir ama bu sevgi içinde cinsel ilişkiyi barındırmaz!

Aşk dediğimiz şey o kadar basit değil. Günümüzde iyice basitleştirildi, milletin ağzında oyuncak oldu. Ben onlarınkinin de aşk olduğunu düşünmüyorum. Ünlülerin çoğunun aşk denen şeyle alakası yok. Aşk denen şeyi bulmak çok zor olmalı. Biz çoğu zaman bunu başka şeylerle karıştırıyoruz bence.

O zaman aşk sandığımız şey sadece görüp dış görünüşünü beğenip hoşlanmak mı? Gerçek aşk bambaşka bir şey mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı