Neden boşver diyorsunuz? Her girdiği sitede bu uyarıyı veriyormuş muhtemelen tarayıcı virüsü yüzündendir. ADWCleaner yükleyip tarama yapın.Dolandırıcı sitedir boşver.
“Her siteye” yazdığını farketmemişim fakat kötü bir tarayıcı eklentisidir diye düşünüyorum.Neden boşver diyorsunuz? Her girdiği sitede bu uyarıyı veriyormuş muhtemelen tarayıcı virüsü yüzündendir. ADWCleaner yükleyip tarama yapın.
Neden boş ver diyorsunuz? Her girdiği sitede bu uyarıyı veriyormuş muhtemelen tarayıcı virüsü yüzündendir. AdwCleaner yükleyip tarama yapın.
Eki Görüntüle 1919503
Reklam virüsü siteye girmeye çalışıyor Kaspersky'de engelleyip raporlara yazıyor durum bu. Büyük ihtimalle temizlenmiştir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.